Houd jij het nog een beetje vol met de corona-quarantaine? Word je al helemaal tureluurs van je kinderen 24/7 om je heen? En mis je je collega’s al? Om deze bizarre tijd een beetje positief door te komen is een beetje me-time en ontspanning een must! Hierbij mijn vijf filmtips voor een relaxt momentje voor jezelf. Welke is jouw favoriet?

The Joneses Unplugged

Je hoeft je telefoon of de televisie maar aan te zetten of het gaat er al weer over: het corona-virus. Logisch, want de stand van zaken willen we allemaal graag weten. Maar soms wil je gewoon even wat luchtigs om je gedachten te verzetten. En daarom is het zo belangrijk om je telefoon eens uit te zetten. En dat is precies wat Rebecca en Matthew Jones doen in de film The Joneses Unplugged. Door een grote stroomstoring worden ze gedwongen weer eens met elkaar te praten, zonder telefoon. En dat blijkt het beste wat ze in jaren hebben gedaan. Geniet van deze heerlijke film, en zet je telefoon ook eens uit!

Baby Bootcamp

Alle sportclubs zijn gesloten, dus om een beetje aan beweging te komen moet je tijdens de quarantaine creatief zijn. Een rondje hardlopen mag gelukkig nog wel, maar er zijn ook heel veel leuke YouTube video’s te vinden om mee te doen aan de #iksportthuis challenge. En kinderen zijn geen argument om te skippen, want die doen gewoon lekker mee! Zoals in de film Baby Bootcamp. Bij fitnessinstructrice Julie loopt het allemaal niet zo lekker. Haar fitnesscursus voor jonge moeders komt niet van de grond en thuis heeft ze niemand die op haar wacht. Haar goede vriendin Gwen probeert hier samen met haar echtgenoot Bill verandering in te brengen. Niets lijkt te helpen, tot op een dag sexy vader Scott zich aanmeldt voor de fitnesscursus….

Miss Arizona

Vind jij het makkelijk om de adviezen van het RIVM op te volgen? Of heb je soms zin om keihard je huis uit te rennen, de kroeg op te zoeken en een hele nacht te feesten met je vriendinnen? Ik wel! En de vrouwen in de film Miss Arizona ook. Ze wonen in een blijf-van-mijn-lijf huis en moeten zich al heel lang verstoppen. Totdat ex-Miss Arizona Rose hun komt opzoeken en ze voor één nacht helpt te ontsnappen aan het huis en de problemen van het leven. Samen met Rose gaan ze op een nachtelijk avontuur door Los Angeles, door de donkerste straten en de wildste drag-club. En terwijl ze vechten om te overleven, ontdekken ze wat ze echt het meest nodig hebben.

Can’t Buy My Love

Voor iedereen is het wennen, deze gekke tijd. Maar voor sommigen is het vooral keihard werken. En dan heb ik het natuurlijk over al onze zorgmedewerkers. Deze toppers verdienen een extra groot applaus. Waar waren we zonder hen? In de film Can’t Buy My Love is ambulance-verpleegster Lily ook zo’n hardwerkende en ambitieuze bikkel. Ze is altijd aan het werk en heeft helemaal geen tijd voor een man. Dan ontmoet ze de rijke playboy Jeff, tijdens het verplegen van zijn vader. Jeff valt als een blok voor Lily, maar zij vindt hem maar een verwend rijkeluiskindje. Jeff doet er alles aan om haar voor zich te winnen. Liefde is niet te koop, maar lukt het Jeff toch om Lily te overtuigen van zijn liefde?

The Vineyard-serie

Doordat je ’s avonds nergens anders naar toe kan, heb je zeeën van tijd. Hét moment om lekker series te bingewatchen en je hele favorietenlijst door te werken. De tip die hier perfect tussen past is The Vineyard-serie. Drie films over Frankie en Nate in hun wijngaard. Eerst zijn ze concurrenten die allebei dezelfde wijngaard willen kopen, dan worden ze collega’s die alles op alles zetten om de beste wijn te produceren. En als klap op de vuurpijl worden ze smoorverliefd! Een bruiloft in de wijngaard, is er iets romantischer dan dat? Drie heerlijke films met dat fijne Hallmark-gevoel, in een prachtige omgeving. De perfecte films om even te ontsnappen aan de werkelijkheid.


Wil jij ook een momentje voor jezelf tijdens deze corona-quarantaine? En heb je nog geen WithLove abonnement? Meld je aan en begin direct met kijken. De eerste 14 dagen kijk je gratis.

Sluit Menu