Ride: Alt om din nye favorittcowboyserie 

  • 16 oktober 2024

Yeehaw, cowboyfans, gjør dere klare for den fantastiske serien Ride! Bli kjent med McMurray-familien mens de prøver å holde ranchen i gang, samtidig som de håndterer familieproblemer og masse kjærlighetsdrama. Fra 30. september kan du se den på WithLove! Og supergøy: vi starter med to episoder! Så len deg tilbake og kos deg. Etter det kommer det en ny episode hver mandag. 

Serie Ride

Ride er en cowboy-/ranchserie fra 2023 og er produsert av Hallmark Channels. Serien Ride er en perfekt blanding av kjekke cowboys, kjærlighet, familie og drama. Følg med McMurray-familien mens de opplever et tungt tap, går gjennom vanskelige tider, og familiehemmeligheter blir avslørt. Men uansett hva som kommer deres vei, støtter McMurrays hverandre og møter hver utfordring sammen. 

Hva handler Ride om?

Familien McMurray er en ekte ranchfamilie, og den eldste sønnen, Austin McMurray, er en rodeorytter. Han har vunnet mange priser, noe som har gjort det mulig for moren hans, Isabel, å holde familieranchen i gang. Broren hans, Tuff, er en rodeoklovn, og hans jobb er å sørge for at Austin er trygg. Men Austin dør i en ulykke under rodeoridningen, og etterlater alle i sjokk, spesielt hans kone Missy, en prisvinnende trikksyklist. Ranchen står nå overfor store økonomiske problemer, og Isabel vet ikke hvordan de skal redde deres kjære ranch. 

Cash McMurray ønsker å følge i brorens fotspor og bli en rodeomester. Dette til stor frustrasjon for moren hans, som er livredd for å miste enda et barn til denne farlige sporten. Men Cash er fast bestemt på å gjøre det og vil bli en enda bedre rodeorytter enn broren. Cash kan imidlertid ikke gjøre dette alene, så Isabel ber Missy om å bli treneren hans. Cash vil helst gjøre alt på egen hånd og mener at han ikke trenger en trener. Han er også usikker på om han vil tilbringe så mye tid med Missy. De har alltid hatt et godt forhold, men det har også vært usagte følelser mellom dem. Rett før Cash skulle fortelle henne om dette, fridde broren Austin til henne. Men det virker som om de begge fortsatt har følelser som aldri helt forsvant. 

Samtidig vender familievenn og stallhjelp Valeria tilbake til ranchen. På kvelden for Austins ulykke forsvant hun plutselig, etter at Austin ba henne om hjelp. Det viser seg at det finnes mange hemmeligheter som truer med å rive familien fra hverandre. Valeria bestemmer seg for å bli for å hjelpe til med å redde ranchen, men ikke alle er glade for dette. De vet ikke om de kan stole på henne. McMurray-familien må gjøre alt de kan, og stole på hverandre, for å holde ranchen i drift. 

Kjente ansikter

Det er flere kjente skuespillere med i serien Ride. For eksempel blir Cash McMurray spilt av Beau Michroff, som er mest kjent for sin rolle som Matty i Awkward, selv om WithLove-seere også vil kjenne ham igjen fra sommerfilmen Hidden Gems. Moren Isabel McMurray spilles av Nancy Travis, kjent fra serien Last Man Standing, hvor hun spiller sammen med Tim Allen. Rollen som Missy McMurray spilles av den vakre Tiera Skovbye, som du kanskje kjenner igjen fra de populære seriene Riverdale, Once Upon a Time eller Nurses. Videre blir den eldste broren, Austin McMurray, spilt av en kjent skuespiller fra WithLove; Marcus Rosner! Du kjenner ham fra WithLove-filmene: From Italy With Amore, Love on the Right Course, Team Bride og flere til! 

En annen kjent skuespiller er Jake Foy, som spiller Tuff McMurray. Kanskje har du sett ham i filmene A Little Daytime Drama eller Eat, Drink and be Married

Mer Ride

Klarer du ikke vente til mandag for å se en ny episode? Vi har også bonusmateriale fra serien Ride! Bli kjent med skuespillerne og karakterene deres i serien. I tillegg legger vi ut en smakebit av den kommende episoden hver onsdag, slik at du kan nyte et lite øyeblikk med Ride i mellomtiden. Ta en titt nå, for dette vil du ikke gå glipp av! 

Press ESC to close