Heartland: Hvem er hvem?

  • 28 januar 2021

Denne etterspurte serien er endelig tilbake.Til og med sesong 9 av Heartland er tilgjengelig på WithLove. Gode ​​nyheter for Heartland-fans: sesong 10 til 17 vil snart være tilgjengelig på din favorittstrømmetjeneste! Etter sin mors død, er det opp til 15 år gamle Amy å holde drømmen om Heartland i live. Det er kjærligheten for hestene, familien og for gården som driver henne. Men hvem er hvem? Her er en nyttig oversikt over de viktigste rollene!


AMY FLEMING spilt av Amber Marshall

Amy Fleming in Heartland seizoen 1

Amy Fleming er Heartlands hovedperson. Serien åpner med en dramatisk scene, hvor Amy og moren hennes, Marion, redder en hest kalt Spartan. På tilbakeveien havner de i en bilulykke som fører til at Marion mister livet, mens Amy blir alvorlig skadd. Når hun er i stand til å komme hjem igjen, blir hun tvunget til å omstille livet sitt. Hun jobber med Spartan samtidig som hun sørger over moren sin. Samtidig vender hennes far plutselig tilbake i livet hennes og storesøsteren Lou flytter tilbake etter å ha tilbrakt flere år i New York City. Amy oppdager at hun, akkurat som sin mor, har en naturlig evne til å jobbe med hester. Amy bestemmer seg for å fortsette morens arbeid med «naturlig hestetrening», som fokuserer på en snill og mild tilnærming.

TYLER «TY»  BORDEN spilt av Graham Wardle

Ty kommer til Heartland for å fullføre prøveløslatelsen sin. Han ble satt i ungdomsfengsel etter å ha angrepet sin voldelige stefar Wade. Før hun døde, inviterte Marion Fleming ham til å jobbe som stallhjelp. Marions far Jack Bartlett, som eier Heartland Ranch, sier motvillig ja til å la Ty bli boende og jobbe på Heartland. Jack blir ofte frustrert når Ty ligger på latsiden eller er frekk. I starten er ikke Amy og Ty særlig gode venner, men han viser seg snart fra en mykere side. Kjærligheten deres overfor ranchen og arbeidet fører dem etter hvert nærmere hverandre.SAMANTHA LOUISE «LOU» FLEMING spilt av Michelle Morgan

Lou Fleming in Heartland seizoen 1

Lou har hatt et suksessfullt liv i New York City. Hun er i et seriøst forhold og har en lukrativ jobb. Når moren hennes dør, drar hun tilbake til Heartland, men har ingen planer om å bli værende. Når hun oppdager at ranchen er i dårlig stand økonomisk, lager hun en forretningsplan for å gjøre ranchen suksessfull igjen. Lou blir fortalt at hun må bli værende for at familien skal få det lånet de behøver. Hun bestemmer seg å gjøre det som er best for familien hennes, samtidig som hun prøver å finne ut av sitt eget kjærlighetsliv og starter opp forretningsdrifter på siden.


JACKSON «JACK» BARTLETT spilt av Shaun Johnston

Jack Bartlett in Heartland seizoen 1

Jackson «Jack» Bartlett, også kjent som Grampa, GG eller Cowboy, er Marions far og Amy og Lous bestefar. Han er en tidligere rodeostjerne og kvegdriver, men driver nå hovedsakelig med å fikse ødelagt utstyr på ranchen. Jack er en sta mann som ikke er glad i forandringer. Dette er ikke noe kvinnen i hans liv alltid setter pris på. Han har også et komplisert forhold til hans tidligere svigersønn og Tim, faren til barnebarna hans.
TIMOTHY «TIM» FLEMING spilt av Chris Potter

Tim Fleming in Heartland seizoen 1

Tim er faren til Amy og Lou. Han dro da Lou var tenåring og Amy bare var fem år gammen. Det var Jack som kastet ham ut, fordi han slet med pillemisbruk og alkoholisme etter en rodeoulykke. Da Marion døde, flyttet han tilbake igjen til nabolaget for å passe på datterne sine og på ranchen.


LISA STILLMAN spilt av Jessica Steen

Lisa Stillman in Heartland seizoen 1

Lisa er en vennlig nabo som eier Fairfield Stables. Hun drar til Heartland for å be Amy om hjelp med en av hoppene sine. Det er tydelig fra starten av at det er kjemi mellom henne og Jack. Men jetset-livet og hennes karismatiske personlighet passer ikke alltid bra sammen med Jacks introverte natur.
ASHLEY STANTON spilt av Cindy Busby

Ashley Stanton in Heartland seizoen 1

I starten er Ashley en typisk high school-jente. Amy og Ashley konkurrerer begge to i sprangridning, og konkurranseinstinktet deres vises både på og av banen. Men de finner snart ut at de kan lære mer fra hverandre enn først antatt.

SCOTT CARDINAL spilt av Nathaniel Arcand

Scott Cardinal in Heartland seizoen 1

Scott er en venn av familien Fleming og Heartlands veterinær. Han bygget et sterkt forhold til familien da Marion hjalp ham, tross hans trøblete bakgrunn. Etter at Lou kom tilbake fra New York, har de to kommet særlig nær hverandre …


Lyst til å se Heartland? Men kanskje du ennå ikke har et WithLove-abonnement.
Prøv nå 7 dager gratis.


Press ESC to close