5 gode grunner til å se Detective McLean

  • 29 januar 2021

En nyhet på WithLove: Den superspennende krimserien Detective McLean! Her møter vi en virkelig sterk kvinne, spilt av den talentfulle Kelli Williams. I løpet av sin karriere har hun spilt en rekke forskjellige roller: lege, advokat, mordoffer og spesialagent i den populære serien NCIS. Men den rollen hun selv regner for å være den aller viktigste er hennes rolle som mor for tre barn. Her er 5 gode grunner til å se Detective McLean.

Sterke kvinner
Allison er på alle måter en sterk kvinne, og sterke kvinner er vi utrolig glade i på WithLove! «Jeg elsker å spille Allison, fordi hun har så mye karakter. Hun er utrolig tøff og blir aldri redd. Hun ligner på meg. Den eneste forskjellen er at Allison bærer en revolver og det gjør ikke Kelli», sier Williams og ler.

Å balansere jobbliv og familie
Men det er også en mykere side ved Allison. Ved siden av en travel karriere, er hun også kone og mor. «Mange prøver å finne en balanse mellom å ha en aktiv karriere og samtidig være en god mor. Allison får også problemer med dette iblant, og av og til går ting helt galt. Familielivet påvirker alltid jobblivet, og omvendt.»

«Valgene vi tar har konsekvenser, ekteskapet er verdt å kjempe for og familien er verdifull.»
Kelli Williams

Problemer på hjemmefronten
De fleste som har barn vil kunne si seg enige i at foreldrelivet ikke bare er fryd og gammen, og vi ser også at Allison av og til får problemer på hjemmefronten. «Manusforfatteren [Sheryl J. Anderson, også kjent for Charmed] og jeg har begge barn selv, noe som gjør at serien kjennes veldig ekte. Noen ganger gjør du ditt beste bare for å komme deg gjennom dagen. Og ser du tilbake på det etterpå, så hadde du kanskje tatt noen andre valg, men du lærer av det.»

Forhold
I Detectiv McLean kan du også få noen tips om hvordan du holder på spenningen i et forhold. «Å la din nevø og niese flytte inn i huset fører med seg nok bekymringer og diskusjoner. Og å jobbe hele tiden gjør ikke underverker for romantikken. Men dette er en gjenkjennelig situasjon for mange par.» Date nights, lange samtaler; Allison og mannen prøver alt.

Familie
Familien er sentral i denne serien. «Og det synes jeg er kjempeviktig!» Tim, spill av Luke Perry (1966-2019), er etterforskerens bror. Når hun blir tvunget til å arrestere ham og sende ham i fengsel, lar Allison de to barna hans bo hos henne. Hun må altså ikke bare forholde seg til sin egen familie, men også til den utvidede bonusfamilien. «Jeg har selv verdens beste bror, og jeg hadde gjort alt i hele verden for ham.»

Detective McLean er en herlig serie for alle kvinner som prøver å holde så mange baller i luften samtidig som mulig. Nysgjerrig på serien? Her kan du se Detective McLean.

Kilder:
UpTV
Fresnobee

Press ESC to close