High school Sweethearts: når gamle kjærester gjenforenes

  • 1 mars 2021

Din første kjærlighet fra ungdomstiden er vanskelig å glemme. Kanskje du til og med lar tankene vende tilbake til denne tiden også? Nå er det jo som regel ikke slik at de forholdene en starter i tenårene, holder stand den dag i dag, men det er likevel noe med den første forelskelsen som varer for alltid. Det synges sanger om den, bøker blir skrevet og naturligvis blir også filmer om dette temaet til. Har du en flamme fra fortiden som fortsatt setter hjertet ditt (litt) i brann når du ser ham? Unn deg litt herlig sofatid med disse filmene, som lar deg mimre tilbake til en tid der alt både var mye enklere og mer komplisert på en og samme tid.

Highschool Sweethearts - Dumped or Not

Dumped or Not?

Lucy har vært sammen med sin «high school sweetheart» Jordan i årevis, og siden de begynte på college har de vært i et langdistanseforhold. Når Lucy kommer hjem for Thanksgiving-helgen, mistenker hun at noe fælt kommer til å skje. Det har gått flere dager siden hun hørte fra Jordan, og venninnen hennes tror at han kommer til å gjennomføre en «turkey drop», å dumpe henne under selveste Thanksgiving-middagen. Hun gjør alt hun kan for å forhindre at det skjer, og viser ham en helt ny side ved seg selv. Men så kommer også Dean, som lenge har vært forelsket i Lucy, inn i bildet.

Advance & Retreat

Den suksessfulle PR-strategen Allison ser ved første øyekast ut til å ha alt hun kunne ønske seg, både i karrieren og kjærligheten. Når jobben hennes planlegger den årlige firmautflukten, ser hun frem til nok et herlig avbrekk på en luksuriøs resort. Men i år ville sjefen gjøre noe nytt, og har booket alle inn på en bootcamp! Allison vil egentlig bruke helgen til å overbevise sjefen om at hun fortjener en forfremmelse, men når det viser seg at ekskjæresten hennes, Cody, er leirlederen, blir det vanskelig å holde tankene samlet. Det var nemlig denne leiren de to jobbet på sammen som unge, og gamle følelser dukker opp, enten hun vil det eller ei. Og viktigst av alt: vil hun endelig få vite hva det var som gjorde at Cody forlot henne for en annen, for ti år siden?

From the Heart

Kathy var alltid en Amish-jente, men de siste 10 årene har hun forlatt hjemstedet sitt for å gjøre karriere i storbyen. Det gikk som hun bare kunne ha ønsket seg, og etter flere år med hardt arbeid har hun blitt en suksessfull reiseguideforfatter. Så får hun en beskjed som skulle sette livet hennes på hodet: hennes far har gått bort. Hun må komme hjem en tur for å ordne opp i saker og ting. Vel hjemme har lite forandret seg, annet enn at Isaac, barndomsvennen hennes, har blitt voksen. Det er ingen hemmelighet at hun får opp øynene for ham, men er det nok til å gi opp det suksessfulle livet sitt?

Late Bloomer

Et mareritt for enhver jente: å bli dumpet på ditt aller siste skoleball … Det skjedde med Jenny, da kjæresten hennes, Shane, gjorde det slutt. Etter denne hjerteskjærende opplevelsen, ga Jenny opp troen på kjærligheten. Åtte år senere reiser hun hjem en tur når moren vil selge barndomshjemmet hennes, og selvfølgelige treffer hun på Shane … Han arbeider nå som lærer på deres gamle skole og er virkelig lei seg for det han gjorde mot Jenny. Faktisk ber han henne ut på date på skoleballet! Hva skal hun gjøre? Hva ville du ha gjort?

Midway to Love

Rachel er en velkjent psykolog som har sitt eget populære TV-show. Hun elsker jobben sin, men når det avgjøres at hun må samarbeide med en ny – og på ingen måte hyggelig – programleder, begynner hun å tvile på det hun driver med. Hun tar seg en uke fri for å tenke, og reiser tilbake til hjembyen sin. Og naturligvis støter hun på Mitchell, den store kjærligheten fra ungdommen. De kommer i prat med hverandre, og det viser seg at det fortsatt er et sterkt bånd mellom de to. Men følelsene gjør henne bare enda mer usikker, skal hun reise tilbake til New York og fortsette en karriere hun ikke lengre vet om hun liker, eller ta sjansen på en gammel forelskelse?

Mechanics of Love

Som barn tilbrakte Matti hvert eneste våkne sekund blant skiftenøkler, motorolje og stabler med dekk. Det var omtrent som at hun vokste opp på sin fars bilverksted. Som voksen tok livet en annen vending. Hun flyttet til storbyen, traff en fremgangsrik (og rik) kjæreste, bygget opp en karriere for seg selv og går en lys fremtid i møte. Når hennes lillesøster skal gifte seg, drar hun hjem for å hjelpe til med bryllupet. Omgitt av familie, natur og bildeler begynner hun å lure på om hun gjorde riktig valg i livet. Denne tanken blir ikke mindre av at hun også treffer igjen sin barndomsvenn, Jake, som nå jobber på verkstedet.

The Wedding Do Over

Ble bryllupet ditt en katastrofe? Ikke noe problem! Abby driver et firma som arrangerer bryllup nummer to for par som ikke fikk drømmebryllupet sitt første gang. Business is booming, men når kusinen hennes ber om hjelp til sitt andre bryllup, tar livet en ny vending. Abby finner nemlig ut at brudgommens bror er hennes ekskjæreste, Peter … Det er Peter som betaler for bryllupet, så Abby har ikke noe annet valg enn å samarbeide med ham. Vil all tiden de tilbringer sammen få gamle følelser til å blomstre opp igjen?

Høres dette ut som noe for deg? Klikk her for flere filmer om high school sweethearts! 🥰


Har du fremdeles ikke blitt medlem av WithLove?
Start din gratis prøveperiode.

Press ESC to close