Feir den internasjonale mannsdagen med kjekkasene på WithLove

  • 15 november 2021

19. november er den internasjonale mannedagen! Og hvordan kan du best feire det? Med kjekkasene på WithLove selvfølgelig! Filmene våre er fulle av hete kjekkaser. Det gjør det også mye morsommere å se på, ikke sant? Spesielt for denne dagen setter vi de kjekkeste karene i søkelyset. Hvilken WithLove- kjekkas er du i all hemmelighet forelsket i?

Ryan Paevey

Ryan Paevey
Han er kjekk, tøff, sporty og mystisk; Ryan Paevey er en ekte WithLove-kar! Han startet som modell. Han spilte i ulike reklamefilmer, men også i videoklipp. Han jobbet som stand-in for Robin Thicke under innspillingen av Sex Therapy-musikkvideoen og ble omtalt i Christina Aguileras musikkvideo for Your Body. På slutten av 2013 scoret Ryan sin første store rolle, i serien General Hospital. Du ser ham hos oss i den filmen BFF Bride som den sjarmerende Ted. Også med Taylor Cole i Matching Hearts og sammen med Erin Krakow i countryfilmen A Summer Romance.

Vier Internationale Mannendag met de hunks van WithLove - Chris McNally

Chris McNally
Den kanadiske skuespilleren Chris McNally har tidligere spilt hovedrollen i TV-serien Supernatural, men har siden blitt kjent for de aller fleste som Lucas Bouchard i den populære Hallmark-serien When Calls the Heart. Du kan også beundre ham som den kjekke kaptein Tom i Sailing Into Love og som den mystiske soldaten JR i A Tail of Love. Det store spørsmålet er selvfølgelig: er Chris McNally singel? Han liker ikke å snakke om privatlivet sitt, men dessverre for oss: Chris er sammen med skuespillerinnen Julie Gonzalo og de har et barn sammen.

Vier Internationale Mannendag met de hunks van WithLove - Chad Michael Murray

Chad Michael Murray
Chad Michael Murray, hvem kjenner ikke ham? Han spiller hovedrollen i våre to fantastiske filmer The Beach House og Sand Dollar Cove. Du ser det kanskje ikke, men han har akkurat fylt 40 i år! I sine yngre år ble han verdensberømt takket være rollen som Lucas Scott, som han spilte i serien One Tree Hill. Men du kjenner ham kanskje også fra en rolle i Gilmore Girls-serien og hovedrollene i filmene House of Wax, Freaky Friday og den eventyrlignende A Cinderella Story. I 2005 giftet Chad Michael Murray seg med One Tree Hill-medstjernen Sophia Bush, men det ekteskapet varte ikke lenge. Han er nå lykkelig gift med modellen og skuespillerinnen Sarah Roemer, og de har to barn sammen. En stor, lykkelig familie!

Stephen Huszar
Karrieren til skuespiller og produsent Stephen Huszar begynte i 2004 med en rolle i filmen The Cradle Will Fall. Etter det spilte han flere små roller i alle slags filmer og serier, inkludert hit-TV-serien Supernatural. På WithLove kan du beundre ham i den fantastiske filmen The Jane Mysteries.

Å ja dette bilde vil vi ikke holde tilbake for deg. 🤤

Kevin McGarry
Skuespiller Kevin McGarry spiller i alle slags filmer og er en ekte WithLove-kar. Er han også en dyreelsker? Han spiller hundetrener Owen i filmen Love at First Bark og den kjekke snekkeren Jake i Autumn Stables, der han fikser og tar over hestegården til Autumn (Cindy Busby). Han driver en sommerfuglfarm sammen med Kayla Wallace i feel-good-filmen Feeling Butterflies. Fun fact: de er også et par i det virkelige liv! 🥰

Kevin McGarry er selvsagt også uunnværlig i hitserien When Calls the Heart. Fra sesong 6 spiller han rollen som Mountie Nathan Grant, og han er en av mennene som hovedrolleinnehaver Elizabeth er forelsket i. Men han har en hard konkurranse…

Sam Page
Han ble født som Sam Elliott, men du vil kjenne ham bedre som den berømte skuespilleren Sam Page. Han dro til Hollywood uten erfaring med sikte på å bli skuespiller. Og det gikk veldig bra! Han spiller i mange hitserier. Tenk på Mad Men, House of Cards, Desperate Housewives, Gossip Girl og The Bold Type. Heldigvis spiller Sam Page også en veldig fin rolle i WithLove filmer. Nyt familiedramaet One Summer der han spiller sammen med Sarah Drew.


Feir den internasjonale mannsdagen med kjekkasene på WithLove

Press ESC to close