Nytt på WithLove: Wild Roses – Kjærlighet, Cowboys & Intriger

  • 8 desember 2021

WithLove har en ny serie til deg: Wild Roses! At cowboy serier er i vinden er allerede tydelig i toppserien Heartland, og derfor har vi en ny topp serie til deg om cowboyer og cowgirls. Serien foregår på Rivercross Ranch i Alberta, Canada, hvor sjalu naboer utgjør en trussel mot den tøffe Henry-familien. En herlig serie om to familier som kjemper for land og kjærlighet. Krøl deg sammen på sofaen i vinter med Wild Roses. Spoiler alarm: du ser også en gammel kjenning rusle rundt!

Oppdatering: Wild Roses-serien er dessverre ikke lenger tilgjengelig på WithLove.

Nytt på WithLove: Wild Roses - Kjærlighet, Cowboys & Intriger

I Wild Roses prøver David McGregor å ta Rivercross-godset tilbake i egne hender. Hans avdøde far donerte det opprinnelige landet til Henry-familien, men nå vil han ha det tilbake. Til tross for pengeproblemer, nekter de å gi fra seg gården. Rivercross er livet deres og vil alltid være det, hvis det er opp til dem.

Henry-familien
Henry-familien består av mor Maggie og hennes tre døtre Kate, Lucy og Charlotte. Faren deres døde for to år siden, og Kate har drevet ranchen siden den gang. Søstrene har alle sine egne personligheter og det kolliderer noen ganger, men de gjør sitt aller beste for å redde ranchen. De tøffe kvinnene lar seg ikke skremme så lett og slåss for gården sin.

McGregor-familien
McGregor-familien eier et oljeselskap og bor på den nærliggende Montrose Ranch. David McGregor er familieoverhode og far til sønnene Will og Peter og datteren Rebecca. Will er en vellykket advokat og hjelper til i firmaet. Peter er bare umoden og kan i farens øyne bare gjøre feil. Og så Rebecca, rikmanns datter som mer enn gjerne hjelper faren sin med å få Henry familien fjernet. Hun er forlovet med Trevor, men hun er ikke særlig trofast mot ham. Som om kampen om landet ikke var hard nok, er de to sønnene også forelsket i Henry-søstrene.

Må se
Denne serien er et absolutt must-see for Heartland-fans. Wild Roses handlingen er også rundt en gård med hester, og de kjekke cowboyene flyr rundt deg. Og med den fengende temasangen Black Horse and the Cherry Tree av KT Tunstall vil du umiddelbart føle deg hjemme i denne serien!

Len deg tilbake og gled deg med de første episodene av Wild Roses, kan nå sees på WithLove. To nye episoder slippes hver uke!

Har du fortsatt ikke et abonnement på WithLove, start nå et gratis prøveabonnement.

Press ESC to close