Topp 5 julefilmer i 2021

  • 20 desember 2021

Det er den mest fantastiske tiden på året! Hos WithLove elsker vi jul og julefilmer. I juli kunne du allerede nyte julen i juli, i oktober startet vi med de første julefilmene for denne sesongen og i desember er det JUL som gjelder på WithLove! Hvilke filmer har du sett mest? Du kan lese det i denne bloggen; dette er de 5 mest sette julefilmene i 2021!

Top 5 kerstfilms van 2021 - A Very Country Christmas

1. A Very Country Christmas
Den mest sette julefilmen i år er uten tvil A Very Country Christmas! Kan det være den vakre historien, den vakre rammen eller den kjekke hovedpersonen Greyston Holt? A Very Country Christmas har alt og er definitivt verdt å se. Og det fine er at dette er første delen av en trilogi. Lyst til å binge i ferien? Se også A Very Country Wedding og A Very Country Christmas: Homecoming!

Top 5 kerstfilms van 2021 - Dashing Home for Christmas

2. Dashing Home for Christmas
Kunne du ikke vente på julefilmene, Dashing Home for Christmas var en av de første julefilmene denne sesongen, og dere har virkelig likt den filmen. En fin julefilm om Emily som kommer hjem til jul for første gang på mange år, men ting går ikke alltid som man planlegger.

3. If I Only Had Christmas
Publicist Darcy (spilt av Candace Cameron Bure) prøver å hjelpe Glenn Goodman og hans bedrift i høytiden. Møtet deres går ikke helt etter planen, men etter hvert som de jobber mer sammen, oppdager de at de har mer til felles enn de trodde. Men så kommer Glenn med en overraskende avsløring på julegallaen…

Topp 5 julefilmer i 2021 - Christmas in Vienna

4. Christmas in Vienna
Denne julen håper Amy på å endelig møte svigermoren, men kjæresten har andre planer. Med kjærlighetssorg bestemmer hun seg for å besøke broren sin i Wien og tilbringe ferien med ham. Vel fremme bestemmer hun seg for å ta en dansetime og den sjarmerende Lukas blir tildelt henne som dansepartner. Lykke ved et uhell?

Topp 5 julefilmer i 2021 - A Christmas Exchange

5. A Christmas Exchange
Ville du byttet hjem med en fremmed i noen dager? Molly bor på en sjarmerende gård og til jul bytter hun hus med Patrick. Han har en elegant leilighet i travle London, hvor Molly begir seg ut på jakt etter glede og kjærlighet. Og så dukker det plutselig opp en ukjent kjekk mann på døren…


Har du ikke et WithLove-abonnent ennå? Prøv det nå gratis.

Se alle WithLove sine julefilmer her!

Press ESC to close