Topp 10 mest sette filmer i 2021

  • 21 desember 2021

2021 var nok et begivenhetsrikt år. Men en er ting sikkert, du kan alltid drømme deg bort med en vakker romantisk feel-good-film på WithLove. Da vet du i hvert fall at det ordner seg! Lurer du på hvilke filmer som har blitt sett mest i år? Len deg tilbake og slapp av på slutten av året: dette er de 10 mest sette filmene i 2021!

Topp 10 mest sette filmer i 2021

10. The Irresistible Blueberry Farm

På plass nummer 10: The Irresistible Blueberry Farm om advokat Ellen som ønsker å oppfylle sin avdøde bestemors siste ønske. Men det viser seg å være et større eventyr enn hun trodde. Hun møter den sjarmerende Roy Cumberfield og på grunn av ham er hun ikke så sikker på fremtiden. Kjæresten Hayden, en politiker i New York, fridde til henne rett før hun dro. Hvilket svar vil hun gi ham?

9. Dashing Home for Christmas

En av årets første WithLove-julefilmer var Dashing Home for Christmas. Etter å ha vært borte i flere år, er Emily fast bestemt på å tilbringe julen hjemme med familien i år. Men ting går ikke helt som planlagt… På veien møter hun Simon og de må jobbe sammen for å komme seg hjem i tide.

8. My One & Only

Hva gjør du når du er interesert i to flotte menn? Stephanie blir satt opp på et datingprogram av venninnen. Hun er sammen med den sjarmerende Oliver (Stephen Huszar) og de kommer veldig godt overens. Men i mellomtiden møter Stephanie også den kjekke Alex (Sam Page), eieren av ranchen der programmet blir filmet.

7. Love, Once & Always

Love, Once & Always er en fantastisk film om to kjærester fra videregående. Lucy (Amanda Schull) og hennes eks Duncan (Peter Porte) de arver et historisk herskapshus, de kan bare ikke bli enige om hva de skal gjøre med det. Han vil rive den og bygge en golfbane, hun vil beholde eiendommen. Kan de komme til et kompromiss sammen?

Top 10 best bekeken films van 2021 - Love, Once & Always

6. Harvest Love

Luna er kirurg i Seattle og alenemor til 8 år gamle Andy. Hun har et travelt liv og vil gjerne tilbringe litt mer tid med sønnen. De bestemmer seg for å reise på ferie sammen til Lunas familie farm, hvor de begge kan slappe av.Så møter Luna den sjarmerende biologen Will. Hva med fremtidsplanene hans? Harvest Love er en herlig film å drømme seg bort med.

5. Love on Iceland

Å reise på ferie til Island med venner, høres fantastisk ut, ikke sant? Chloe er en ekte arbeidsnarkoman og kunne trenge en ferie. Men så dukker plutselig eksen hennes opp uoppfordret og alle slags følelser dukker opp. Kan Chloe stenge følelsene sine og finne sin inspirasjon?

Top 10 best bekeken films van 2021 - Love on Iceland

4. Romance on the Menu

Fra Island til Australia: i filmen Romance on the menu arver New York-kokken Caroline en kafé i Australia. Med den hensikt å pusse opp og selge kafeen, reiser hun down under, men når hun først er der forelsker hun seg i menneskene, miljøet og spesielt i én person: den sjarmerende kokken Simon. Ønsker Caroline å reise tilbake til sitt travle liv i New York?

3. Autumn Dreams

Hvordan ville du reagert hvis du fikk vite at du fortsatt er gift med barndomskjæresten din? I Autumn Dreams giftet Annie og Ben seg i all hemmelighet som tenåringer, men Annies far var uenig og fikk ekteskapet annullert. Bare det gikk etter reglene… Nå er Annie og Ben begge i ferd med å gifte seg på hver sin kant, og de må rydde opp i fortiden sin. Men vil de det?

Top 10 best bekeken films van 2021 - A Very Country Christmas

2. A Very Country Christmas

En fin andreplass for årets mest sette julefilm: A Very Country Christmas. I første del av trilogien blir alenemoren Jeanette og countrysangeren Zane kjent med hverandre da Zane ønsker å unnslippe kjas og mas i sitt hektiske liv. De kommer nærmere og nærmere hverandre, men kan de kombinere sine to helt forskjellige verdener? Kjekt å vite: del 2 A Very Country Wedding og del 3 A Very Country Christmas: Homecoming kan også sees på WithLove!

1. The Beach House

Den absolutte nummer 1 i år er The Beach House! En vakker film om et drama som utspiller seg i familien og gjenforeningen av gamle bekjente og de følelser som måtte komme. Å felle en tåre nå og da. Med Chad Michael Murray (yay!), Minka Kelly og Andie MacDowell i hovedrollene. En must see!

Top 10 best bekeken films van 2021 - The Beach House

WithLove-teamet ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Press ESC to close