3 filmer som gir det nye året en god start

  • 7 januar 2022

Hva er nyttårsforsettene dine? I 2022 vil vi i WithLove selvfølgelig være klar for deg igjen med de vakreste romantiske feel-good-filmene og -seriene som du kan slappe av med. I denne bloggen anbefaler vi 3 filmer for å få en god start på det nye året!

3x films om het jaar goed mee te beginnen - A New Year's Resolution

A New Year’s Resolution
I filmen A New Year’s Resolution har Kelly et nyttårsforsett: å si «ja» til alle sosiale invitasjoner i en måned. Hun ønsker å endre noe i livet hennes, og hun håper dette vil gjøre akkurat dette. Rett etter at hun begynner sitt eksperiment, gjør hun alle slags ting hun aldri har gjort før: et nyttårsbad, fjellklatring, speed dating og hun møter en hyggelig mann. Men det ser ut til at Tom skjuler noe for henne.

3x films om het jaar goed mee te beginnen - Finding Love in Mountain View

Finding Love in Mountain View
Finding Love in Mountain View er en hjertevarm film om kjærlighet og familieverdier. Et viktig budskap å starte året med! Arkitekt Margaret har jobbet hardt for karrieren sin, så får hun plutselig en telefon som snur opp ned på livet hennes: niesen hennes har vært i en tragisk bilulykke og Margaret får beskjed om at hun får omsorgen for to barn. Hun anser seg selv som totalt uegnet, men heldigvis er eksen hennes Andrew der for å hjelpe. Må Margaret ofre karrieren for dette?

3x films om het jaar goed mee te beginnen - Finding Love in Big Sky Montana

Finding Love in Big Sky Montana
Gårdsjenta Paisley er i ferd med å overta bestefarens ranch. Bare at den trenger sårt oppussing, og de pengene har hun ikke. Så dukker den gamle flammen hennes Josh opp foran henne, og han tilbyr seg å hjelpe. Men Paisley tviler på at hun vil ha hans hjelp.. Finding Love in Big Sky Montana er en vakker film om å gjøre drømmene dine til virkelighet og gamle følelser som kommer tilbake.


Har du ikke et WithLove-abonnement ennå?
Start nå din gratis prøveperiode på WithLove og gled deg over de vakreste romantiske filmene og seriene.

Sjekk ut flere filmtips her!

Press ESC to close