Du kan se disse kjente skuespillerne og skuespillerinnene på WithLove!

  • 13 januar 2022

Det er mange filmer på WithLove med de beste skuespillerne og skuespillerinnene. Også de som er veldig kjent. Men hvor har du sett dem tidligere? Vi har listet opp de mest kjente (og de kjekkeste karene) for deg!

Chad Michael Murray

Chad er en amerikansk skuespiller og du gjettet riktig… Også tidligere modell. Men det var allerede gammelt nytt, ikke sant? Han har spilt mange roller som en kjekkas i Freaky Friday og A Cinderella Story med Hilary Duff. På WithLove kan han sees i sommerfilmen The Beach House som den kjekke ungkaren Brett og i filmen Sand Dollar Cove som Brody! Morsomt å vite; Lenge gikk det rykter om at Chad hadde tatt en neseoperasjon… Men dette stemte ikke i det hele tatt. Han ble en gang angrepet av tre karer på Burger King og fikk nesen knekt i tumultene!

Ben Hollingsworth

Ben har allerede spilt i mange kjente filmer og serier.Slik som Heartland, Suits, Virgin River, Once Upon a Time og Signed, Sealed, Delivered (forresten også en veldig fin serie som du kan se på WithLove!). Ben er en kanadisk skuespiller og har (dessverre for enslige kvinner) vært sammen med sin kone i over 12 år. Han har en veldig kjent eks som han var sammen med i mer enn tre år, nemlig Nina Dobrev! Kan du ikke få nok av Ben Hollingsworth? Se de vakre filmene Can’t Buy My Love og Love Under the Olive Tree på WithLove!

Sarah Drew

Sarah Drew

Når du ser på Grey’s Anatomy, kan du ikke ignorere Sarah Drew. Hun spilte rollen som April Kepner i nesten 10 år. Avtalen var at hun skulle ikke være på Grey’s Anatomy så lenge. Kontrakten var bare to episoder, men dette ble til 204… Oops. Sarah har holdt på med dette lenge. Hun har allerede dukket opp i nesten 50 serier og filmer! På WithLove er hun å se i den vakre dramafilmen One Summer sammen med de ikke ukjente medskuespillerne Amanda Schull og Sam Page.


Har du ikke et WithLove-abonnement ennå?
Start nå din gratis prøveperiode på WithLove og gled deg over de vakreste romantiske filmene og seriene.

Press ESC to close