Du kan se disse kjente skuespillerne og skuespillerinnene på WithLove!

  • 13 januar 2022

Det er mange filmer på WithLove med de beste skuespillerne og skuespillerinnene. Også de som er veldig kjent. Men hvor har du sett dem tidligere? Vi har listet opp de mest kjente (og de kjekkeste karene) for deg!

Chad Michael Murray
Chad er en amerikansk skuespiller og du gjettet riktig… Også tidligere modell. Men det var allerede gammelt nytt, ikke sant? Han har spilt mange roller som en kjekkas i Freaky Friday og A Cinderella Story med Hilary Duff. Men på WithLove kan du se ham i filmen The Beach House som den kjekke Brett! Morsomt å vite; Lenge gikk det rykter om at Chad hadde tatt en neseoperasjon… Men dette stemte ikke i det hele tatt. Han ble en gang angrepet av tre karer på Burger King og fikk nesen knekt i tumultene!

Steven R. McQueen

Steven R. McQueen, aka Jeremy Gilbert i The Vampire Diaries, den kjekke broren til Elena Gilbert. Han dukket også opp i Chicago Fire-serien. Men hos WithLove er han å se i filmen Home by Spring, en herlig film om to barndomskjærester som finner hverandre igjen etter mange år. Og det vil nok ikke overraske deg… Steven jobber også som model.

Ben Hollingsworth

Ben har allerede spilt i mange kjente filmer og serier.Slik som Heartland, Suits, Virgin River, Once Upon a Time og Signed, Sealed, Delivered (forresten også en veldig fin serie som du kan se på WithLove!). Ben er en kanadisk skuespiller og har (dessverre for enslige kvinner) vært sammen med sin kone i over 12 år. Han har en veldig kjent eks som han var sammen med i mer enn tre år, nemlig Nina Dobrev! Kan du ikke få nok av Ben Hollingsworth? Så se den vakre filmen Can’t Buy my Love på WithLove!

Nina Kiri

Hun er kanskje ikke så kjent enda, men The Handmaid’s Tale er en kjent serie. Hun spiller Alma i denne velkjente serien. Hun er i begynnelsen av karrieren og spiller nå i filmen Love in Harmony Valley på WithLove sammen med ingen ringere enn Amber Marshall aka Amy fra Heartland! Snart kan denne filmen nytes og beundres på WithLove!

Becca Tobin

Becca Tobin er en amerikansk skuespiller, sanger og danser. Hun er mest kjent for sin rolle i Glee som Kitty Wilde. Men vi kjenner henne som Jessica i filmen Do I Say I Do? Og snart dukker hun opp i filmen Love at First Dance på WithLove!


Har du ikke et WithLove-abonnement ennå?
Start nå din gratis prøveperiode på WithLove og gled deg over de vakreste romantiske filmene og seriene.

Press ESC to close