Du kan se de vakreste bryllupsfilmene og drømme deg bort med WithLove

  • 20 januar 2022

Drøm deg bort med en herlig romantisk bryllupsfilm. Eller skal du snart gifte deg og ønsker å bli inspirert? Vil du ha tips for et tema eller brudekjolen din? Dette er den perfekte kombinasjonen: teppe, noe å drikke, popcorn og en herlig romantisk bryllupsfilm! Dette er de vakreste bryllupsfilmene på WithLove!

Wedding Cake Dreams

Hva om du etter mange år plutselig møter mannen fra tenåringsdrømmen din? Bokstavelig. Som 12-åring la Carrie et stykke bryllupskake under puten sin før hun la seg. Ifølge moren skulle hun da drømme om sin fremtidige kjærlighet. Og det gjorde hun! Hun er nå voksen og søsteren hennes skal gifte seg. Når hun møter den kjekke Jason, brudgommens beste mann, får hun seg et sjokk: det er mannen fra drømmen hennes!

Save the Wedding

Meg er en ambisiøs bryllupsplanlegger og blir bedt av bestevenninnen Ellie om å organisere bryllupet hennes. Men ting som kan gå galt går galt, og tilslutt er ikke Ellie engang sikker på at hun vil gifte seg… For å redde bryllupet må Meg slå seg sammen med sin rival fra videregående, Tyler. Vil Meg og Tyler klare å redde bryllupet? Og vil Meg også finne kjærligheten?

BFF Bride

Hva om du begynner å få følelser for brudgommen? Og så er han også din beste venn. Jess har alt planlagt i livet sitt til kjæresten hennes slår opp med henne. Den eneste personen hun kan prate med er bestevennen hennes Ted. Men dessverre har han dårlige nyheter: han skal gifte seg med ‘den slemme jenta’ fra videregående! Og så ber Ted Jess hjelpe til med bryllupsforberedelsene. Og for å komplisere saken, får Jess også følelser for
sin beste venn…

The Wedding Do Over

Gifte seg for andre gang? Ikke noe problem! Abby driver et firma som spesialiserer seg på bryllup. Når kusinen Emily ber om hjelp til hennes andre bryllup med Dan, gleder Abby seg til å gjøre det til det vakreste bryllupet noensinne. Men det hun ikke hadde regnet med er å møte Dans bror Peter. Peter er faktisk Abbys eks-forlovede… Han betaler for
bryllupet og vil derfor være med å organisere det. De to blir derfor tvunget til å tilbringe mye tid sammen igjen. Er det fortsatt følelser mellom disse eksene?

The Perfect Bride

Å bli forelsket i brudgommen er ikke særlig praktisk… Det skjedde med Molly. Hun pleide å jobbe som ekteskapsrådgiver og bruker nå kunnskapen sin for å forberede par på den store dagen. Det slår gnister når hun møter den sjarmerende bryllupsfotografen Nick i et bryllup. Men så viser han seg å være forloveden til en av Mollys klienter… Kjekt å vite: Det er også en del to! Fortsett å drømme deg vekk med The Perfect Bride: Wedding Bells.

Ms. Matched

Bryllupsplanlegger Libby organiserer de mest eventyrlige bryllupene, og forfatteren Ben er en fan av å gifte seg så billig som mulig. Det kan vel aldri gå bra? Men når de møtes, faller de pladask for hverandre. Inntil Libby finner ut at Bens nye bok setter firmaet hennes i fare…


Lyst å se flere bryllupsfilmer? Se alle WithLove sine bryllupsfilmer her!

Press ESC to close