Kjærlighetsmåneden: Disse filmene kan du se i februar

  • 28 januar 2022

Med Valentinsdagen som nærmer seg, er februar definitivt kjærlighetens måned. Og det elsker vi hos WithLove! WithLove handler selvfølgelig om kjærlighet hele året, men på Valentinsdagen er det det lille ekstra som gjelder. Lurer du på hvilke toppfilmer du kan forvente deg i februar? Så les videre!

Kjærlighetsmåneden: Disse filmene kan du se i februar - Cabin Connection

Cabin Connection
I Cabin Connection arver Hannah en liten falleferdig hytte fra bestemoren sin. Planen hennes er å fikse og selge hytta, og hun får hjelp fra enkenmannen Cole. Når de tilbringer tid sammen, kommer de to bedre overens og Hannah står overfor et vanskelig valg: vil hun fortsatt selge stedet?

Kjærlighetsmåneden: Disse filmene kan du se i februar - A Wedding Wonderland

A Wedding Wonderland
Lucas og Hallie er forlovet og drømmer om et bryllup på et tropisk sted. Kjærligheten deres settes på prøve når familiene deres blander seg og ikke kan bli enige om noe. Da viser det seg at drømmestedet er fullbooket! Men de ønsker ikke å vente et år til, og bestemmer seg for å gjøre det til et vinterbryllup. Vil familien endelig komme til enighet og vil de fortsatt ha den beste dagen i deres liv?

Kjærlighetsmåneden: Disse filmene kan du se i februar - Home for Harvest

Home for Harvest
Katie er reporter og reiser verden rundt for jobben. Men så, til hennes overraskelse, blir hun sendt til hjembyen Greenville for sitt neste oppdrag, for å rapportere om den årlige høstfestivalen. Når hun plutselig møter eksen sin, blir hun minnet på hvorfor hun reiste. Kanskje en ny flamme kan vise henne at hjembyen også har mer å by på…?

Kjærlighetsmåneden: Disse filmene kan du se i februar - Love at First Bark

Love at First Bark
Er kjærlighet alt du trenger? Julia bestemmer seg for å adoptere sin første hund. Hun har bare ingen anelse om hvordan hun skal oppdra en hund. Hun går først for en «kjærlighet er alt du trenger» innfallsvinkel, men dette fungerer ikke så bra som hun hadde håpet. Kan den sjarmerende hundetreneren Owen hjelpe henne? Owen og Julia utvikler et vennskap, men det kan bli mer. Hvem vet,«kjærlighet er alt du trenger» tilnærmingen kanskje viser seg å fungere for noen …Har du ikke et WithLove-abonnement ennå? Prøv det nå gratis!

Press ESC to close