5 filmtips til Valentinshelgen

  • 11 februar 2022

Valentinsdagen er rett rundt hjørnet! Hva kan være hyggeligere enn å drømme seg bort under Valentinsdagen med deilige romantiske filmer og med en melkesjokolade? Akkurat, ingenting. Derfor gir vi deg  5 filmtips du kan drømme deg bort med denne Valentinshelgen.

Love Exclusively

Love Exclusively
Allie jobber for et tabloidmagasin, men hun har ett lite problem: hun synes det er vanskelig å finne en ny forside historie. Hun bestemmer seg for å spørre barndomsvennene Caleb og Carson om hjelp; de er popstjerner og de dater! Det burde gi litt saftig sladder. Men så utvikler Allie uventet følelser for Caleb selv… Hun må ta et vanskelig valg: karriere eller kjærlighet?

Love, Take Two
Lily er en produsent. Og hun er tilbake i sin gamle universitetsby for et nytt realityshow for par som skal gifte seg. Men så oppdager hun at det er eksen hennes som skal gifte seg i realityprogrammet. Mens hun arrangerer realityprogrammet, dukker følelsene for eksen Scott sakte opp igjen. Da må de ta valg…

Love at First Dance

Love at First Dance
Veldig kjekke Erik skal gifte seg. Han ber danselærer Hope om å lære ham å danse til det ekstravagante bryllupet hans. Ved å danse mye bygger de et nært bånd. De begynner til og med å ha følelser for hverandre. men så får Hope tilbud om drømmejobben i London. På det tidspunktet må både Erik og Hope bestemme seg for hva de egentlig vil i livet.

Love by Chance

Love by Chance
Claire har sitt eget bakeri, som tar det meste av tiden hennes. Faktisk er hun så opptatt at hun ikke har tid til flørt eller romatikk. Claires mor liker ikke at datteren hennes fortsatt ikke har en mann i kikkerten. Hun bestemmer seg for å koble Claire sammen med den kjekke doktoren Erik bak ryggen hennes! 😍😍 Når Erik og Claire møtes, er det kjærlighet ved første blikk. Men hvordan ville Claire reagere når hun finner ut at alt er arrangert av moren hennes?

Appetite for Love

Appetite for Love – fra 12. februar
Mina blir sendt til hjembyen av arbeidsgiveren. Hun har fått i oppgave å overtale eieren av en lokal restaurant til å selge restauranten sin. Eieren viser seg å være hennes eks kjæreste Clay, men han tenker ikke engang på forslaget hennes. Men så blir følelser involvert… Appetite for Love kan sees på WithLove fra 12. februar. Med Andrew Walker og Taylor Cole i hovedrollene!


God Valentinsdag!

Press ESC to close