Hvem feirer du Valentinsdagen med?

  • 14 februar 2022

Det er den mest romantiske dagen i året: Valentinsdagen! Hva er planene dine for i dag? Bli med på quizen: fortell oss hvem du tilbringer Valentinsdagen med, så gir vi deg filmtipset for i kveld. God Valentinsdag!

Hvem feirer du Valentinsdagen med?

Met wie vier jij Valentijnsdag?

Hvem feirer du Valentinsdagen med?
Anything for Love

Anything for Love

Vårt tips for deg og din partner er Anything for Love. I denne filmen møtes karrierekvinnen Katherine og den kjekke legen Jack hverandre på en datingside. Bare et problem, de ikke har vært helt ærlige med profilene sine... Er kjærligheten sterk nok? Gledelig Valentinsdag!
Love and Sunshine

Met wie vier jij Valentijnsdag - Love and Sunshine

Din firbeinte venn er den eneste du virkelig kan stole på, ikke sant? Vårt tips til deg og kjæledyret ditt er Love and Sunshine, om Ally som blir dumpet av forloveden sin og må jobbe seg gjennom sin kjærlighetssorg. Heldigvis finner hun trøst i sin Sunshine. God Valentinsdag!
Nearlyweds

Met wie vier jij Valentijnsdag - Nearlyweds

Feirer du Valentinsdagen med vennene dine? Da bør du definitivt sjekke ut Nearlyweds! Om tre venner som har et drømmebryllup, men senere finner ut at det er gjort en feil i papirene. Og så begynner de å tvile på ektemennene sine og ekteskapet deres...
Love Exclusively

Det er ingenting galt med å tilbringe Valentinsdagen alene! Med den fantastiske filmen Love Exclusively går det greit. Allie er journalist for et tabloidmagasin og må skrive en forside artikkel. Hun bestemmer seg for å skrive en historie om barndomsvennene Caleb og Carson som har blitt popstjerner og finner på en historie om at de to dater. Men så dukker sannheten og Allies egne følelser opp...

Sjekk her for enda flere Valentines filmtips!

Press ESC to close