Kjærlighet ved første blikk! Da må du må se disse filmene på WithLove

  • 3 mars 2022

Det finnes ikke noe vakrere enn kjærlighet ved første blikk, ikke sant? Hvor vakkert er det når du har funnet ekte kjærlighet på et øyeblikk?! Ta et deilig mykt teppe, en kopp te og en deilig melkesjokolade, krøll deg sammen på sofaen, og nyt alle disse «kjærlighet ved første blikk»-filmer!

Hometown Hero

Kelsey jobber som skilsmissemegler, og det har ikke hjulpet hennes bilde av kjærlighet og romantikk. Når hun må passe hunden til en av kundene sine, møter hun veterinær Jake. Og da oppdager hun at ekte kjærlighet fortsatt finnes.

Secret Millionaire

Når eiendomsutvikler William Peyton ønsker å få fjernet en lokal park for å bygge et boligkompleks der, er Allison veldig uenig. Hun og en vennegjeng oppretter en gruppe for å stoppe parken fra å bli revet. Så treffer hun på Sean, Williams sønn, men det vet ikke Allison. Det er kjærlighet ved første blikk, men hvor lenge kan Sean holde sin virkelige identitet skjult?

Can’t Buy My Love

Lily er ambulansesykepleier og har ikke tid med mannfolk. Men så møter hun den rike playboyen Jeff. Han faller umiddelbart for den ambisiøse Lily, dessverre for ham tror hun at han bare er en bortskjemt rik gutt. Jeff gjør så alt han kan for å overbevise henne. Vil han være i stand til å overbevise Lily om sin kjærlighet?

Love by Chance

Ambisiøse Claire er opptatt med sitt eget bakeri, så hun har egentlig ikke tid til romantikk. Moren hennes liker ikke det faktum at datteren fortsatt er singel og bestemmer seg for å gjøre noe med dette bak ryggen hennes, til Claire`s store irritasjon. Ved flaks møter hun den kjekke legen Eric. Hun synes han er perfekt for datteren hennes. Når Eric og Claire møtes for første gang, er det bokstavelig talt kjærlighet ved første blikk. Men vil dette fortsatt være tilfelle hvis Claire finner ut om hemmeligheten?

An Hour Behind

Trishs venner synes det er på tide hun kommer hjem med en hyggelig mann. Derfor har de bestemt seg for å arrangere en blind date for henne. Men når Trish glemmer å stille klokken til vintertid, kommer hun for sent til daten. Dessverre har daten hennes allerede dratt, men Trish slår av en prat med den sympatiske Parker, som utgir seg for å være blind daten. De to har det flott sammen, men kan Parker holde tritt med løgnen sin?


Har du ikke et WithLove-abonnement ennå? Start din gratis prøveperiode nå!

Press ESC to close