Les alt om skuespillerinnen Cindy Busby

  • 18 mars 2022

I dag har Cindy Busby bursdag! Skuespilleren som spiller i ulike WithLove-filmer blåser ut 39 lys i dag. En vakker dag å skrive om henne på bloggen vår! Les videre for å lære mer om Cindy Busby.

Alles over Cindy Busby - Romance on the Menu

Cindy Busby ble født 18. mars 1983 i Montreal, Canada. Som barn elsket hun å opptre foran publikum og hun drømte om å bli skuespiller siden hun var liten. Hun vant sin første hovedrolle i 2005; hun spilte Lisa i TV-serien Bethune. Og så kom tilbudene på rekke og rad!

Heartland

Vi blir kjent med Cindy Busby som Ashley Stanton i hitserien Heartland. Dette er rollen hun ble kjent med for de aller fleste. Ashley Stanton er en rik, arrogant jente som går på videregående med Amy, en typisk slem jente. Og det hjelper ikke at både Ashley og Amy liker Ty… Busby kan sees i Heartland fra sesong 1 til 4 og kommer tilbake noen ganger senere i serien.

Alles over Cindy Busby - Heartland Ashley Stanton

Travelt opptatt

Dette er absolutt ikke den eneste serien der Cindy Busby kan sees. Hun har spilt i alle slags tv-serier som Supernatural, Vampire Diaries, Date my Dad og hitserien When Calls the Heart.

De siste årene har Cindy Busby hovedsakelig dukket opp i filmer. Hun spiller hovedrollen i en rekke Hallmark (jule) filmer. Du kan beundre henne i den fantastiske sommerfilmen Romance on the Menu, hvor handlingen er lagt til Australia. Om kokken Caroline som arver en kafé der og må slå seg sammen med kokken Simon Cook (spilt av kjekke Tim Ross), noe hun ikke liker i det hele tatt. Men når de først kommer i gang, blir Caroline forelsket i miljøet, menneskene og i en spesiell.

Flere filmer med Cindy Busby i hovedrollen

En annen fantastisk film med Cindy Busby i hovedrollen er Autumn Stables. I denne spiller hun rollen som Autumn som går gjennom en vanskelig tid. Mannen hennes har gått bort uventet og Autumn sitter igjen med den alt for store gården de hadde kjøpt sammen. Mens hun prøver å selge ranchen, møter hun snekker Jake (spilt av Kevin McGarry). Han lover å ikke forandre for mye på ranchen og det er Autumn veldig glad for. Helt til hun oppdager at han har helt andre planer!

Alles over Cindy Busby - Autumn Stables

Vi har allerede lagt merke til at Cindy Busby liker å leke med kjekke skuespillere. Også i den nye filmen Unleashing Mr. Darcy kan hun sees sammen med en ekte WithLove-kjekkas: Ryan Paevey! Denne filmen er en moderne gjengivelse av Pride & Prejudice. Frances Fisher kan også sees i denne filmen! Et absolutt must å se.

Kan du ikke få nok av Cindy Busby? Sjekk her for flere filmer!

Press ESC to close