Les alt om skuespillerinnen Cindy Busby

  • 18 mars 2022

Skuespillerinnen som spiller i mange forskjellige WithLove-filmer og er en av våre favorittskuespillerinner! Dette er en vakker dag å fremheve henne i bloggen vår! Les videre for å lære mer om Cindy Busby.

Alles over Cindy Busby - Romance on the Menu

Cindy Busby ble født 18. mars 1983 i Montreal, Canada. Som barn elsket hun å opptre foran publikum og hun drømte om å bli skuespiller siden hun var liten. Hun vant sin første hovedrolle i 2005; hun spilte Lisa i TV-serien Bethune. Og så kom tilbudene på rekke og rad!

Heartland

Vi blir kjent med Cindy Busby som Ashley Stanton i hitserien Heartland. Dette er rollen hun ble kjent med for de aller fleste. Ashley Stanton er en rik, arrogant jente som går på videregående med Amy, en typisk slem jente. Og det hjelper ikke at både Ashley og Amy liker Ty… Busby kan sees i Heartland fra sesong 1 til 4 og kommer tilbake noen ganger senere i serien.

Alles over Cindy Busby - Heartland Ashley Stanton

Travelt opptatt

Dette er absolutt ikke den eneste serien der Cindy Busby kan sees. Hun har spilt i alle slags tv-serier som Supernatural, Vampire Diaries, Date my Dad og hitserien When Calls the Heart.

De siste årene har Cindy Busby hovedsakelig dukket opp i filmer. Hun spiller hovedrollen i en rekke Hallmark (jule) filmer.

Vi har allerede lagt merke til at Cindy Busby liker å leke med kjekke skuespillere. Også i den nye filmen Unleashing Mr. Darcy kan hun sees sammen med en ekte WithLove-kjekkas: Ryan Paevey! Denne filmen er en moderne gjengivelse av Pride & Prejudice. Frances Fisher kan også sees i denne filmen! Et absolutt must å se.

Press ESC to close