Våren har kommet!

  • 23 mars 2022

Våren startet offisielt søndag 20. mars. Solen skinner og temperaturen stiger. Deilig! På tide å komme seg ut av vinterdepresjonen, og det hjelper vi i WithLove gjerne til med! Disse vårfilmene gir deg nok D-vitamin til å sprudle igjen.

Home by Spring

Home by Spring

I denne ekte vårfilmen går eventplanlegger Loretta undercover som sjef. Hun får sjansen til å organisere en vårfest i hjembyen. Her har hun reist fra familien og også ekskjæresten Wayne. Men nå må hun ha deres hjelp for å arrangere en flott fest. Hun tilbringer mye tid med Wayne igjen og oppdager at følelsene for ham fortsatt lurer et sted i bakhodet. Ønsker Loretta til slutt å reise tilbake til bylivet, eller vil hun velge Wayne denne gangen?

Love on a Limb

Love on a Limb

Aimie er alltid glad i å jobbe for en god sak. Så når hennes elskede eldgamle eiketre trues med å bli hugget ned, gjør hun alt for å reddet dette gamle treet. Men hun har en litt ekstrem løsning, hun planlegger å lenke seg til treet! Hun møter Kyle, som har fått jobben med å felle treet og prøver å overbevise ham om å ikke gjøre det. Etter hvert som de bruker mer tid sammen, begynner Aimie å få følelser for Kyle. Vil dette komme i veien for å redde hennes elskede tre?

The Wedding Do Over

The Wedding Do Over

Abby driver en bedrift som spesialiserer seg på bryllup nr.2. Niesen hennes ber om hjelp til bryllupet hennes med hennes kjære Peter. Men hun hadde ikke regnet med at brudgommens bror skulle være hennes eks-forlovede Dan! Dan betaler bryllupet og vil derfor også være med å organisere det. Nå blir Abby tvunget til å tilbringe tid med Dan. Vil det fortsatt være kjærlighet mellom de to, eller blir det bare en eneste stor krangel?

An Hour Behind

An Hour Behind

En typisk vårfilm er An Hour Behind. I denne filmen glemmer Trish å stille klokken når sommertiden starter. Som et resultat er hun en time forsinket på blind daten med Adam som vennene hennes har arrangert for henne. Det er slik hun møter ambulansesjåføren Parker, det er bare det at hun vet ikke at han er feil mann. Han blir med i spillet og de har en magisk første date. Men hva om sannheten kommer frem?

True Love Blooms

True Love Blooms

Vikki elsker å stelle i hagen, men felleshagen hvor hun ofte er å finne står i fare for å forsvinne. Eiendomsutvikler Chace Devine ønsker å bygge leiligheter på tomten til kolonihagen, men Vikki er absolutt ikke enig. Fast bestemt på å overbevise ham om å stoppe planen, prøver hun å vise ham hvor viktig hagen er for nabolaget. Og da blomstrer ikke bare hagen, men også kjærligheten.


Leter du etter flere vårfilmer du kan glede deg over? Se vår oversikt her.

Har du ikke abonnement på WithLove ennå? Prøv de første 7 dagene gratis!

Press ESC to close