Månedens beste bryllupsfilmer

  • 13 april 2022

April er bryllupsmåned hos WithLove! Drømmer du noen gang om det perfekte bryllupet? Eller har du allerede hatt din store dag? Få litt inspirasjon til bryllupet ditt eller nyt bryllupet ditt en stund til. Denne måneden kan du se de vakreste bryllupsfilmene hos WithLove!

Bryllupsfilmer å drømme seg bort fra med

Denne måneden slippes de vakreste bryllupsfilmene på WithLove. I denne bloggen skriver vi om 6 filmer som du kan se. Drøm deg bort med disse vakre bryllupsfilmene!

I do I do I do

I Do, I Do, I Do

Hva om du går ned midtgangen, men ikke er sikker på om forloveden din er den rette? Det skjer med arkitekten Jaclyn i I Do, I Do, I Do. Tvilen hennes får henne til å gjenoppleve den katastrofale bryllupsdagen hennes om og om igjen. Ved hjelp av Max, forlovedens bror, prøver hun å få innsikt i hva hun egentlig vil i livet. Men så utvikler hun uventet følelser for Max…

Beverly Hills Wedding

Takket være Mollys søknad vant søsteren hennes et drømmebryllup, organisert av ingen ringere enn den berømte bryllupsplanleggeren Terrence Roquefort. Og det bryllupet finner sted i Beverly Hills! Det er bare to problemer: Bryllupet er allerede om noen uker, og Mollys eks viser seg å være en av forloverne… Kan Molly og Cory gi dem den dagen de fortjener?

Wedding Every Weekend

Wedding Every Weekend

Hvor tilfeldig er det når man ikke kjenner hverandre, men blir invitert i fire av de samme bryllupene? Og disse bryllupene finne sted fire helger på rad. Nate og Brooke er begge single og flere venner og par prøver å koble dem sammen. Men begge ønsker å forbli singel, så de bestemmer seg for å inngå en avtale: de blir bryllupsvenner. På denne måten slipper de å sitte ved det forferdelige singelbordet og de unngår å bli matchet opp med noen de ikke vil. God idé, ikke sant? Men det som starter som et vennskap, vokser raskt til noe mer.

Bridal Wave

Bridal Wave

Sykepleieren Georgie er forlovet med den anerkjente kirurgen Dr. Philip Hamilton. Hun foretrekker et enkelt bryllup, men moren har arrangert et stort bryllup på et romantisk feriested. Georgie kommer heller ikke så godt overens med sin svigermor. Phillips mor synes ikke Georgie er god nok for sønnen hennes. Så blir tvilen hennes enda sterkere når hun stadig støter på den sjarmerende Luke på øya. Kanskje hun har mer til felles med ham enn med sin forlovede?

Plus One at an Amish Wedding

Aprils liv er perfekt: hun jobber som lege på et sykehus i New York og hun er sammen med den vakre veterinæren Jesse. Hun blir enda lykkeligere når Jesse gir henne en tur til Paris for deres jubileum! Men så får han uventet en invitasjon til brorens bryllup og de må endre reiseplanene. Men Jesse holder tilbake fra April er at familien hans er Amish, og de liker ikke fremmede…

The Engagement Plot

The Engagement Plot

Læreren Hanna Knight deltar i et TV-datingshow. Sammen med en rekke andre kvinnelige deltakere konkurrerer de om kjærligheten til den unge, suksessrike Will Preston. Hanna føler at kjemien stemmer med engang, men så blir hjertet hennes blir knust på riksdekkende TV. Hun vender tilbake til sitt stille liv, men plutselig dukker Will opp på dørstokken … med et frieri! Nyt filmen The Engagement Plot med Trevor Donovan som ungkaren og Rachel Boston som Hanna.

Flere tips til bryllupsfilmer

Disse filmene er nye på WithLove og kan sees i april. Lurer du på hvilke bryllupsfilmer som du kan se på WithLove? Les denne bloggen! Det er selvfølgelig mange flere vakre bryllupsfilmer å se på WithLove. Se hele vår samling av bryllupsfilmer her.


Har du Ikke et WithLove-abonnement ennå? Start din gratis prøveperiode nå og se gratis i 7 dager.

Press ESC to close