De 5 mest romantiske filmene med kjærlighet ved andre øyekast

  • 21 april 2022

Hver kvinne drømmer i hemmelighet om det: kjærlighet ved første blikk. Men hva om den «rette» viser seg å være super arrogant? Det klikker ikke i det hele tatt, du har ingenting til felles, og du kan virkelig ikke fordra ham. Helt til du blir bedre kjent med ham… Da viser han seg å være den morsomste og romantiske mannen noensinne har møtt! Så vidunderlig det er å drømme seg
helt bort med dette. Derfor har vi listet opp de beste filmene med kjærlighet ved «andre øyekast» for deg!

Love in Harmony Valley

Love in Harmony Valley

Emma (spilt av Amber Marschall, også kjent som Amy fra Heartland!) og Tracey har vært bestevenner i årevis. Og Traceys bror, Will, er også veldig interessant fra dag én… Men når Tracey og Emma havner i en trafikkulykke, kan ikke Emma håndtere det og nekter å besøke Tracey. Og så gjør ikke Will situasjonen enklere heller. Han klandrer Emma for ulykken! Men når Emma og Will må samarbeide, ser følelsene ut til å være gjensidige. Kan Will tilgi Emma? Eller var det ikke hennes feil i det hele tatt?

10 steps to love

10 Steps to Love

Sophie har hatt stor suksess med å bruke sine 10 trinns planer, spesielt i sitt arbeid. Men selv om hun bestemmer seg for å bruke planen for å finne en mann, virker dette som en suksess når hun møter kjekke Kyle. Hun kan krysse av hver boks med ham, i motsetning til Mason, barnebarnet til en klient hun er med på jobb med. Når Sophie legger ut på sin 10-trinns reise, vet hun at Kyle er den rette mannen for henne, men hun kan ikke ignorere den voksende følelsen dypt i hjertet for Mason, som hun ikke har noe til felles med. Følger hun hjertet eller sin 10 trinns plan?

Truly, Madly, Sweetly

Truly, Madly, Sweetly

Natalie har drømt om å ha sitt eget bakeri hele livet, og når hun arver et bakeri, er hun den lykkeligste på jorden. Det er bare et lite problem. Hun arver bakeriet sammen med den single faren Eric. De bestemmer seg for å slå seg sammen og pusse opp og gjenåpne bakeriet. Men det er lettere sagt enn gjort. Og det blir enda mer komplisert når de begynner å få følelser for hverandre …

Romance on the Menu

Romance on the Menu

I Romance on the Menu arver New York-kokken Caroline en kafé i Australia. Med den hensikt å pusse opp og selge kafeen, reiser hun «down under», men når hun først er der, blir hun forelsket i folket, miljøet og en person spesielt: den sjarmerende kokken Simon. Vil Caroline fortsatt vende tilbake til sitt travle liv i New York?

Frozen in Love

Frozen in Love

Mary har sin egen bokhandel, men sliter økonimiskt. Adam er en profesjonell hockeyspiller, men sliter med et dårlig rykte. De er totale motsetninger, men kan virkelig trenge hverandres hjelp. Samarbeidet er litt vanskelig i begynnelsen. Men når de tilbringer mer tid sammen, opplever de at de har mer til felles enn de trodde.


Har du Ikke et WithLove-abonnement ennå? Start din gratis prøveperiode nå og se gratis i 7 dager.

Press ESC to close