Lage mat og bake gjør du sammen med filmene til WithLove

  • 25 mai 2022

Elsker du også å lage mat og bake? Visste du at WithLove også har en rekke flotte filmer der matlaging og baking er sentralt? Da er det ikke bare en romantisk film, men også en veldig fin film! Så grip oppskriftsboken din og bli inspirert til matlaging og baking med disse WithLove-filmene!

Matlaging og baking med WithLove

De følgende filmene gir deg  appetitt og inspirasjon og du vil selvfølgelig se de kjekkeste karene på WithLove.

Koken en bakken met Romance on the menu

Romance on the Menu

Caroline er en suksessfull kokk i New York. Så arver hun plutselig en restaurant i Australia. Hun bestemmer seg for å reise dit og selge den. Vel fremme blir hun sjarmert av de vakre omgivelsene og menneskene. Hun møter Simon, stedets kokk, og sammen fikser de restauranten. Caroline hadde bare ikke forventet at hun og Simon skulle passe så godt sammen. Livet hennes er i travle New York, men kan hun reise tilbake og forlate Simon og restauranten?

Du lager mat og baker sammen med den talentfulle Cindy Busby i denne filmen, som du kanskje har sett i flere filmer på WithLove.

Recipe for Love koken en bakken

Recipe for Love

Lauren er en hardtarbeidende kokk, Dexter er en kjent kokk med et TV-program. Nå må de plutselig jobbe sammen og skrive en kokebok. De kræsjer med engang: de har helt forskjellige matlagingsstiler og tåler ikke hverandre. Det eneste de har til felles er lidenskapen deres for matlaging. Kan denne lidenskapen fortsatt bringe dem sammen og kanskje til og med føre til noe mer..?

I denne filmen er du sammen på kjøkkenet med skuespillerinnen Danielle Panabaker og skuespilleren Shawn Roberts.

Koken en bakken met Farm to Fork to Love

Farm to Fork to Love

Alice er ung og talentfull og har gjort en strålende jobb. Hun er souschef på en topprestaurant i New York. Hun har også et forhold til sjefen sin, men hun er ikke fornøyd. Så blir hun bedt om å dømme en kokkekonkurranse i Kansas. Der blir hun positivt overrasket når eksen Christian også sitter i juryen. De bruker mye tid sammen på å lage mat og bake. Kjærligheten begynner å blomstre igjen. Alex står overfor et vanskelig valg. Vil hun gå tilbake til livet sitt i New York, eller vil hun gi kjærligheten til Christian en ny sjanse?

Diagnosis Delicious

Diagnosis Delicious

Kokken Dave får en stygg negativ anmeldelse, og nå er han plutselig uten jobb. Han blir med på en venns kokkeskole for å undervise i sunn matlaging og baking. Kardiolog Nina er forpliktet av sjefen sin til å ta denne timen. Men hun og Dave tåler ikke hverandre. De er begge veldig forskjellige og det skaper uro. Nina kan ikke lage mat i det hele tatt og er også veldig nedsettende når det gjelder matlaging og baking. Og Dave synes hun er arrogant…

Truly Madly Sweetly

Truly, Madly, Sweetly

Natalie har en drøm; hun har veldig lyst til å starte sitt eget bakeri. Hun elsker å bake og har dette også som jobben sin. Så møter hun alenefaren Eric. Det viser seg at de begge har arvet et gammelt bakeri fra Erics tante, som Natalie også kjente. Natalie ser endelig drømmen gå i oppfyllelse, men Eric ønsker faktisk å selge eiendommen. De bestemmer seg for å pusse opp eiendommen sammen først og tilbringer mye tid sammen. Men kjærlighet sto ikke på ønskelisten deres for noen av dem.

I Truly, Madly, Sweetly er du på kjøkkenet sammen med skuespilleren Dylan Neal og Nikki Deloach. Begge  er kjente i WithLove!Kan du ikke få nok av filmer med matlaging og baking? Se vår oversikt her.

Prøv WithLove nå gratis de første 7 dagene!

Press ESC to close