Lage mat og bake gjør du sammen med filmene til WithLove

  • 25 mai 2022

Elsker du også å lage mat og bake? Visste du at WithLove også har en rekke flotte filmer der matlaging og baking er sentralt? Da er det ikke bare en romantisk film, men også en veldig fin film! Så grip oppskriftsboken din og bli inspirert til matlaging og baking med disse WithLove-filmene!

Matlaging og baking med WithLove

De følgende filmene gir deg  appetitt og inspirasjon og du vil selvfølgelig se de kjekkeste karene på WithLove.

Love Served Here

Love Served Here

Når stjernekokken Emma ikke får forfremmelsen hun hadde ventet seg, inngår hun et veddemål med sjefen sin. Om hun kan redde byens verste restaurant og få den en fem-stjerners anmeldelse på to uker, får hun forfremmelsen sin. Vil hun mestre utfordringen?

A Royal Recipe for Love

A Royal Recipe for Love

Emma er en talentfull baker fra New York. Når hun blir spurt om å bake til jubileumsfesten til kongen og dronningen av Sanovia, håper hun å få en avtale om å skrive en kokebok. Men det hun ikke vet er at hun må dele kjøkkenet med den uforutsigbare Oliver, prinsen av Sanovia.

Baked with a Kiss

Peyton jobber som baker har et rykte å opprettholde. Bakeriet hennes er kjent for å gjøre drømmer til virkelighet! Men når hun ved et uhell gir feil kake til Archer, en vanskelig kunde, ser det ut til at alt går galt. Eller vil «True Love Pie» hennes føre til noe helt annet enn hun forventet?

Secret Millionaire

Den steinrike prosjektutvikleren William Peyton har et byggeprosjekt han vil gjennomføre, men først må en vakker park vike. Aktivisten Allison, som på ingen måte er enig i planene, starter en kampanje for å bevare parken. Det er da hun møter Sean (Steve Lund!), som er sønn av Peyton, men Allison vet ikke det … De to faller for hverandre, men hvor lenge klarer Sean å holde identiteten sin hemmelig? En sjarmerende og romantisk film om hvor langt en vil gå for kjærligheten.

Truly Madly Sweetly

Truly, Madly, Sweetly

Natalie har en drøm; hun har veldig lyst til å starte sitt eget bakeri. Hun elsker å bake og har dette også som jobben sin. Så møter hun alenefaren Eric. Det viser seg at de begge har arvet et gammelt bakeri fra Erics tante, som Natalie også kjente. Natalie ser endelig drømmen gå i oppfyllelse, men Eric ønsker faktisk å selge eiendommen. De bestemmer seg for å pusse opp eiendommen sammen først og tilbringer mye tid sammen. Men kjærlighet sto ikke på ønskelisten deres for noen av dem.

I Truly, Madly, Sweetly er du på kjøkkenet sammen med skuespilleren Dylan Neal og Nikki Deloach. Begge  er kjente i WithLove!


Prøv WithLove nå gratis de første 7 dagene!

Press ESC to close