Signed, Sealed, Delivered : mysteriene med adresseløse brev

  • 9 juni 2022

Noen ganger leser du historiene i avisen om brev som blir levert 50 år senere. Hvor har de ligget all denne tiden? Og hvem sørger for at de likevel kommer til rett adresse? I den nye serien Signed, Sealed, Delivered dykker vi ned i mysteriene med adresseløse brev. Nok en fantastisk Hallmark-serie … Nå  på WithLove, med to nye episoder hver Tirsdag og Fredag!

Om Signed, Sealed, Delivered

Oliver leder avdelingen for adresseløse brev, og han tror fortsatt veldig på kraften i brevpost, på å sende kort og brev. Han og teamet hans ønsker derfor å gjøre alt de kan for å få all post levert til rett mottager. Når en dag datanerden Shane tilfeldigvis kommer til teamet deres, oppdager de nye måter å løse mysteriene med bortkomne brev. Se denne serien om hjertevarmende historier om post som kommer til rette på spesielle måter.

Hvem er hvem?

Oliver, Shane, Rita og Norman danner en gruppe postdetektiver og kaller seg The Postables! Men hvem spilles av hvem?
● Eric Mabius som Oliver O’Toole
● Kristin Booth som Shane McInerney
● Crystal Lowe som Rita Haywith
● Geoff Gustafson som Norman Xavier Dorman

Hjertevarme historier

I Signed, Sealed, Delivered gjør Oliver og teamet alt de kan for å få adresseløse brev til rett person. Et mysterium løses i hver episode.

For eksempel et brev fra et barnebarn til sin bestemor, om hvor mye han savner henne. Han kan ikke treffe henne lenger, men hvorfor ikke? Eller et brev fra en ung kvinne til en soldat som hjalp henne unnslippe krigen i Afghanistan. Men lever denne soldaten fortsatt? Og selv for en gårdbrukers kjærlighetsbrev til kjæresten på videregående skole, blir alt gjort for å levere det.

Sanne historier

Vi gikk på jakt etter hjertevarmende historier om ekte post som fortsatt ble levert til rett sted på spesielle måter. Sanne historier som viser hvor viktig et brev eller kort kan være for noen.

Brev fra andre verdenskrig

Under andre verdenskrig ble det skrevet mange brev for å kommunisere med hverandre. Ikke alle disse brevene fant adressaten til slutt. Men brevet til 85 år gamle Jan Tuin! Han mottok et brev som var sendt for 65 år siden av bestevennen Jan Hoeve. Under andre verdenskrig oppholdt Jan Tuin seg i Buchenwald. Hans gode venn Jan Hoeve ville sende et brev til ham, men ble arrestert av tyskerne og døde 20 år gammel i Neuengamme. Brevet dukker opp 65 år senere i et arkiv i Tyskland, og det er slik det ble levert.

Brev til julenissen

Et brev til julenissen ble levert i USA etter 106 år. Den 8 år gamle Paige skrev brevet allerede i 1912, men brevet ble borte. Brevet hadde falt bak peishyllen og ble liggende der hele tiden. Brevet inneholder ønskeliste til jenta og hennes brødre og søstre. Hun ber om en dukke, strømpebukser og masse godteri og nøtter.

Signed, Sealed, Delivered er en fantastisk serie som holder deg deg i spenning hver episode. Vil The Postables klare å levere brevet til rett person?


Hver tirsdag og fredag vises to nye episoder av denne serien på WithLove. Kos deg med denne!

Har du ikke WithLove-abonnement ennå? Prøv det nå gratis.

Press ESC to close