De 5 mest romantiske julefilmene i juli

  • 15 juli 2022

Det er den tiden på året igjen… Jul i juli! Overrasket over julefilmer i juli? I juli er det første du tenker på selvfølgelig sol og ferie. Men på WithLove tenker vi på jul! Det tar en stund til det faktisk er jul. Men spesielt for deg, (ok, oss selv også…) later vi som om det allerede er litt jul i juli. Les her hvilke julefilmer du kan vente å se i juli.

Julefilmer i juli

Til tross for sol og sommer vil følgende julefilmer i juli gi deg litt av den julefølelsen. Filmene vises på WithLove i slutten av juli.

Deck the heart Julefilmene

Deck the Heart – 19. juli

«Deck the halls with boughs of holly, fa la la la la, la la la la.» Du får denne sangen på hjernen når du hører denne første tittelen på julefilmene i juli. Eller kanskje ikke, men nå er det helt sikkert…

Deck the Heart handler om den kjekke Chris som er en ekte arbeidsnarkoman. Når julen nærmer seg, dør bestefaren og han forlater sitt store herskapshus. Familietradisjonen er julebord hver jul på herregården. Nå er det opp til Chris å organisere denne, men han har ikke tid til dette i det hele tatt og har ikke lyst. Så han leier arrangementsplanlegger og juleelsker Meredith til å organisere det og gjøre hele huset klart til jul.

Joy and Hope

Joy & Hope – 20. juli

Denne andre av julis julefilmer slår sammen to elskede sjangere, det er en ranch og en julefilm! Søstrene Joy og Hope driver en ranch sammen med faren og barndomsvennen Gabe. Den sjarmerende forfatteren Ethan blir sendt hit for å finne inspirasjon til sin nye bok. Snart er Ethan omgitt av den spesielle julestemningen på ranchen. Han snur også blikket mot Hope, som Gabe i all hemmelighet har vært forelsket i i årevis …

Baking spirits bright julefimene

Baking Spirits Bright – 21. juli

Dette er en av de beste julefilmene i juli. Mira og familien hennes har en bedrift, de lager de beste julebakstene. Julen kommer, men bakeriets popularitet er synkende. Miras foreldre bestemmer seg for å få hjelp av den attraktive markedsføreren Brady. Men for å redde selskapet må noen ofre seg. Mira er ikke åpen for dette i det hele tatt, hun har en enorm lidenskap for bakeriet og vil gjøre alt hun kan for å redde det. Men når hun blir kjent med Brady, passer de veldig godt sammen…

Writing around the christmas tree

Writing around the Christmas tree – 22. juli

Mikaela er en vellykket romanforfatter, men hun lider av skrivesperre. Hun bestemmer seg for å adoptere sin avdøde mors tradisjon, hun organiserer hun en forfatter-samling i farens hytte. Her håper hun å få inspirasjon og bli kvitt skrivesperra. Så møter hun forfatteren Levi, som er veldig sta. Mikaela og Levi virker som motsetninger, men når de tilbringer mer tid sammen, blomstrer noe vakkert.

Christmas with felicity julefilmene i juli

Christmas with Felicity – 23. juli

Felicity har det vanskelig med livet, kjærligheten og jobben som baker. Hun skal hjem til jul, men hun er ikke i julestemning i det hele tatt på grunn av livet hennes. Den festlige familien hennes prøver å få henne til å nyte julen igjen. Den kjekke melkebonden James prøver også å få henne i julestemning. Samtidig inspirerer han henne og de vokser sammen med sjansen for noe vakkert.

Og er du allerede mer vant til ideen om julefilmer i juli? Sammen med WithLove kommer du uansett i julestemning. Så planlegg de dagene i juli for å se disse julefilmene. Og som du vet, du kan også nyte filmene på WithLove i solen. Sol og jul… kanskje en litt sprø kombinasjon, men du bør virkelig ikke gå glipp av disse julefilmene i juli!


Har du ikke WithLove-abonnement ennå? Prøv de første 7 dagene gratis.

Press ESC to close