Julen feirer du  sammen med WithLove

  • 2 desember 2022

Jul, årets beste høytid for mange og hva gjør du rundt denne tiden? Helt riktig, ser på julefilmer! Sammen med dine venner eller familie kan du slå deg ned ned i sofaen med en gløgg, te eller en god varm kakao med krem under et mykt varmt teppe. Selvfølgelig, også julemarsipan og når du slapper av på sofaen, logg deg inn på WithLove-appen og ta en titt på våre mange julefilmer. Da kommer du i julestemning.

De beste julefilmene

WithLove er en strømmetjeneste med romantiske filmer og serier, og rundt jul blir plattformen vår til et juleeventyrland. Med mange romantiske julefilmer som venter på deg. Fordi det er så mange vakre og morsomme julefilmer på WithLove, har vi laget et lite utvalg til deg som du kan se nå og vi gir tips til filmer du virkelig trenger å se når de kommer på nett i desember.

A Kiss for Christmas

A Kiss for Christmas

Mandy jobber på et hotell i solfylte Miami, men hun vil tilbringe julen med bestemoren sin. Hun ser at den vakre pittoreske kroen i byen er til salgs og er ivrig etter å kjøpe den. Men det er ikke så lett, for det er noen andre som vil kjøpe vertshuset… Og dette viser seg å være den kjekke Lucas, hennes rival fra videregående! En ny rivalisering oppstår mellom de to, men i mellomtiden sprer julen også sin magi…

Christmas Plus One

Christmas Plus One

Søstrene Cara og Amy inngår en pakt for neste jul: de ønsker å finne sin sjelevenn og blir så enige om at de begge vil dukke opp på julemiddagen neste år med pluss én. De forventer ikke for mye av dette løftet, men et år senere ser de begge ut til å være heldige; Amy er i ferd med å gifte seg og Cara ser også ut til å ha funnet en hyggelig mann. Men er han virkelig hennes sjelevenn…?

Christmas at Dollywood

Christmas at Dollywood

En julefilm med Niall Matter, Danica McKellar og… Dolly Parton! Denne må du se. Eventplanlegger Rachel kommer hjem for ferien og begynner å organisere julefesten på Dollywood. Men der må hun jobbe med den stae Luke, som tror han kan klare det alene. Kan de kanskje lære noe av hverandre og gjøre arrangementet til en stor suksess?

Kommer i desember

Disse julefilmene er ennå ikke tilgjengelig på WithLove, men du kan allerede sette dem på må-se-listen din for desember. Det kommer selvfølgelig mange flere julefilmer på WithLove, så følg med på sosialen vår for å se hvilke julefilmer som kommer på nett.

Northern Lights of Christmas

Northern Lights of Christmas – 10. desember

Reinsdyr, snø og julemagi; denne julefilmen har alt! Når den hardtarbeidende piloten Zoey arver onkelens reinsdyrfarm, flyr hun til Alaska med planen om å selge gården. Men når hun møter den kjekke gårdsgutten Alec og et spesielt reinsdyr, får hun andre tanker. Kan Zoey og Alec hjelpe hverandre akkurat i tide til jul?

Christmas Pen Pals

Christmas Pen Pals – 17. desember

Hannah er en ekte arbeidsnarkoman som har laget en vellykket datingapp. Men når tallene stuper og hun blir dumpet av kjæresten rett før jul, bestemmer hun seg for å besøke familien sin i høytiden. Hun og faren melder seg på Christmas Cupid, og utveksler brev med en annen anonym skriver. Så blir hun trollbundet av brevene hans… Kommer de fra kjæresten hennes Sam fra videregående, eller fra den kjekke legen Daniel? Du kan se denne historien fra 17. desember i filmen Christmas Pen Pals, med Sarah Drew og Niall Matter i hovedrollene.

Christmas Unleashed

Christmas Unleashed – 24. desember

Hva gjør du når hunden din stikker av på julaften og du ikke finner den noe sted? I Christmas Unleashed bestemmer Becca seg for å ringe eksen sin Max, som hun har bodd med i årevis. For å få hjelp til å finne hunden Henry, under søket kommer de over alle slags steder hvor de har tilbrakt tid sammen, noe som vekker mange minner… Kan denne turen nedover «memory lane» få Becca og Max sammen igjen?Vil du se flere julefilmer? Se alle julefilmene våre her.

Har du ikke et WithLove-abonnement ennå? Prøv nå i 7 dager gratis!

Press ESC to close