Topp 10 mest sette filmer i 2022

  • 22 desember 2022

Hos WithLove kan du alltid planlegge for en herlig romantisk film å drømme deg bort med. Nyt øyeblikket for deg selv med vakre filmer. Også i år har du sett våre romantiske filmer i sin helhet. Hvilke filmer har du likt best det siste året? Du kan lese om det i denne bloggen! Dette er de 10 mest sette filmene i 2022.

10. Hello, It’s Me

Vi åpner listen med et følelsesladet familiedrama. To år etter at Annies mann døde i en ulykke, møter hun den kjekke ungkaren James. Bare hun kan ikke forestille seg hvordan det er å bli forelsket igjen… I tillegg er den eldste datteren hennes redd for at faren skal bli glemt. Er Annie klar til å følge hjertet sitt og bli forelsket på nytt?

9. Sand Dollar Cove

Her er han igjen: Chad Michael Murray! I fjor ble filmen hans The Beach House den mest sette fimen. I år har vi ikke glemt ham og han kom på en 9. plass med sommerfilmen Sand Dollar Cove.

Ellis bedrift ønsker å bygge et feriested på stranden ved Sand Dollar Cove, men en gammel brygge må vike plass. Det er opp til Elli å overbevise eieren om å samarbeide. Og den eieren viser seg være den stae Brody, som ikke har tenkt å gi fra seg brygga. Klarer Elli å overbevise kjekke Brody?

Top 10 van 2022 - Sand Dollar Cove

8. The Engagement Plot

Will Preston (Trevor Donovan) er en ungkar som er med i et TV-sendt datingprogram. Han er en ung, kjekk og suksessfull gründer og kvinnene står i kø for ham. Det samme er Hanna (Rachel Boston), som har meldt seg på showet. Men så blir hjertet hennes knust på riksdekkende fjernsyn! Hun reiser hjem og fokuserer på livet som småbylærer. Helt til Will plutselig dukker opp foran henne, med et frieri…

7. Anything for Love

Ville du våget å lyve på datingprofilen din? Den hardtarbeidende karrierekvinnen Katherine og den kjekke barnelegen Jack møtes på en datingapp og interessen for noe mer er der. Men så viser det seg at de begge ikke har vært helt ærlige. Er kjærligheten deres sterk nok til å tilgi hverandre?

Top 10 van 2022 - One Summer

6. One Summer

Når Jack blir syk, tar kona Lizzie seg av ham. Men så er Lizzie involvert i en trafikkulykke og hun dør av skadene… Når Jack blir frisk igjen, tar han barna deres til hjembyen hennes. Mange minner strømmer tilbake og Jack sliter med å bearbeide sorgen. Helt til han møter søte Jenna. Kan hun hjelpe ham med en ny start?

Hvis du ikke har sett denne vakre filmen ennå, finn lommetørklet, for dette er en skikkelig tåredryppende film. Nyt One Summer med Sam Page, Amanda Schull og Sarah Drew i hovedrollene!

5. Bridal Wave

Hva om du er i ferd med å gifte deg, men så kommer tvilen? Georgie er forlovet med den vellykkede legen Phillip. Familiene deres kommer bare ikke overens i det hele tatt, og når bryllupet nærmer seg, begynner Georgie å tenke seg om… Spesielt når hun støter på kjekke Luke og hun har mer til felles med ham enn hun trodde!

Top 10 van 2022 - Sealed with a Kiss

4. Summer Villa

Romanforfatteren Terry (Hilarie Burton) sliter med skrivesperre og tar en pause og reiser med datteren sin til en villa i Sør-Frankrike. Det hun ikke forventet var å finne sin mislykkede blind date der! Kokken Matthew (Victor Webster) som bor i samme villa og har ingen planer om å dra. Kan de gi hverandre en ny sjanse?

3. Unleashing Mr. Darcy

Elizabeth får sjansen til å delta på en fancy hundeutstilling med sin Cavalier King Charles Spaniel. Når hun møter jurymedlem Donovan Darcy, finner hun ham uvennlig og arrogant. Helt til hun blir bedre kjent med ham og oppdager en helt annen side av ham! Kan noe blomstre mellom de to hundeelskere?

Denne fantastiske filmen med Ryan Paevey og Cindy Busby kom på WithLove i mars, men du kan se denne om og om igjen. Og vi forstår hvorfor!

Top 10 van 2022 - Unleashing Mr Darcy

2. Sealed with a Kiss

Årets nest mest sette film er Sealed with a Kiss, med Autumn Reeser som cowgirl og Jesse Metcalfe som den kjekke countrysangeren. Bradley er i ferd med å gifte seg med en kjent Hollywood-skuespillerinne. Når han reiser tilbake til hjembyen for første gang på flere år for å selge foreldrenes hus og han  treffer på gamle kjæresten Sarah fra  videregående igjen. De kunne begge trenge litt hjelp, så de inngår en avtale. Men så kommer Sarahs følelser for Bradley tilbake igjen…

1. Yellowstone Romance

Yellowstone Romance er filmen som topper listen i år ! Og det er ikke overraskende; det er en film med cowboyer, cowgirls, hester og Christopher Russel! Hva mer trenger mann?

Når Olivias bestevenn Amber forlover seg etter noen uker med dating og planlegger å flytte, prøver hun å overbevise henne om at det ikke er noe for henne. Så de reiser på ungkarstur til en ranch! Cowboy Travis liker ikke å være turguidei det hele tatt, men etter hvert som han og Olivia blir bedre kjent med hverandre, har de mer til felles enn de trodde. Er livet på ranchen ikke så ille likevel?

Top 10 van 2022 - Yellowstone Romance 2


Team WithLove ønsker alle en god jul og et godt nytt år!

Har du ikke et abonnement ennå og vil være sikker på at 2023 har får en god start? Start ditt gratiss WithLove-prøveabonnement nå og test gratis i 7 dager!

Press ESC to close