5 romantiske filmer å se på Valentinsdagen

  • 9 februar 2023

Det er snart på tide, kjærlighetens dag er rett rundt hjørnet. Dagen for å gi ekstra oppmerksomhet til den du elsker. En bukket med blomster, et vakkert kort eller en romantisk filmkveld. Med disse 5 filmtipsene kan du planlegge en fantastisk romantisk filmkveld. For hva kan være bedre enn å drømme seg bort under Valentinsdagen med en herlig romantisk film? Derfor er disse 5 romantiske filmtipsene å drømme seg bort med, nå som Valentinsdagen er rett rundt hjørnet.

Valentinsdag-filmer

WithLove handler selvfølgelig om romantikk hele året, men på Valentinsdagen litt ekstra. Lurer du på hvilke romantiske filmtips vi har til deg i februar? Så les videre!

Love Locks

Love Locks

Lindsey Phillips bor i New York sammen med datteren Alexa og jobber for et kunstmagasin. Når datteren bestemmer seg for å gå på samme kunstskolen som henne, reiser hun til Paris for å besøke henne. Mens hun vurderer et viktig forretningsforslag, treffer hun på sin gamle flamme. Vil gnisten tennes mellom de to igjen?

My Valentine

My Valentine

Catherine er klar til å ta plass i morens bedrift. Hun kommer på jobb full av energi og ideer, for uken før Valentinsdagen er en av de travleste tidene på året. Hun vil gå for enda bedre salg i år enn i fjor, men når ytterligere 600 paller med blomster ved et uhell blir levert, blir Catherine tvunget til å ha en konkurranse. Og det mens Debra planlegger å tjene så mye som mulig…

Blue Moon Ball

Grace Montauge er en forfatter. For å fullføre den siste delen av trilogien sin, vender Grace tilbake til hjembyen. Her møter hun sin aller første kjærlighet igjen, og han kan trenge hennes hjelp til å stoppe nedleggelsen av en historisk ballsal. Klarer de å redde den spesielle Blue Moon Ball sammen?

Appetite for Love

Appetite for Love

Mina blir sendt av arbeidsgiveren sin til hjembyen Tennessee. Med oppdraget å overtale eieren av en lokal restaurant til å selge restauranten sin. Restauranten har nettopp fått en ny eier, men det viser seg å være Minas barndomskjæreste Clay. Hva vil skje nå?

Matching Hearts

Matching Hearts

Julia (Taylor Cole) er desperat etter å finne en partner til den kjekke gründeren Daniel (Ryan Paevey). Han er ny i byen og hun prøver å få ham til å bruke tjenestene hennes. Tross alt ville det å få ham som kunde være kronen på arbeidet hennes, og la henne avansere opp i organisasjonen. Daniel godtar motvillig tilbudet hennes. Mens Julia prøver å finne en passende partner til ham, ser det ut til at han bare finner en kvinne interessant… og det er Julia!

En hjertelig Valentinsdag til alle

Vi kan være enige om at Valentinsdagen handler om kjærlighet. Og enten du er singel eller i et lykkelig forhold; alle fortjener litt ekstra kjærlighet denne dagen! Med våre 5 romantiske filmtips for kjærlighetens dag, håper WithLove å gi deg den ekstra biten med kjærlighet.


Vil du se filmer på denne Valentinsdagen, men har du ikke noe WithLove-abonnement ennå? Prøv de første 7 dagene gratis nå!

Press ESC to close