Redaksjonens favoritt mysterieserier

  • 23 mars 2023

WithLove er fullpakket med romantiske filmer. Men hva med en spennende mysterieserie? For det kan du også finne på WithLove for. Krøl deg sammen på sofaen under favorittteppet ditt og drøm deg bort i en spennende mysterieserie. Lurer du på hvilke mysterieserier som er redaktørenes favoritter? Les videre.

Våre anbefalinger

Mystery series Picture Perfect Mysteries

Picture Perfect Mysteries – Ivys favoritt

Vet du hva jeg elsker med denne serien? Den har virkelig et kraftpar: Carlos PenaVega og Alexa PenaVega. De spiller Sam og Allie i Picture Perfect Mysteries og har en bra kjemi sammen. Og det gjelder ikke bare foran kameraet, Carlos og Alexa er gift og har tre barn sammen! I serien spiller Alexa rollen som fotografen Allie og Carlos som den kjekke detektiven Sam Acosta. Når Allie blir involvert i et drap, er Sam detektiven som leder etterforskningen. Og så viser det seg at de kan lære mer av hverandre enn de først trodde. Serien er full av spenning, romantikk og mysterier!

Garage Sale Mysteries – Lindas favoritt

Garage Sale Mysteries er min favoritt! Som hovedrolleinnehaver Jennifer Shannon, har jeg et øye for detaljer. Jennifer har til og med gjort det til sin karriere som antikvitetshandler. Når det plutselig skjer mange innbrudd i byen og til og med et drap, må Jennifer bruke talentet sitt for å finne gjerningsmennene. Før det er for sent… Jeg synes Garage Sale Mysteries er en virkelig flott serie, delvis på grunn av skuespillerinnen Lori Loughlin som spiller rollen som Jennifer. Hun kan også sees i serien When Calls the Heart! Og serien har ikke mindre enn 16 episoder, så det er mye å se på!

Ruby Herring Mysteries – Sayennes favoritt

Ruby Herring-mysterier handler om spenning! Ikke bare på grunn av de mystiske tingene som skjer, men også på grunn av kjemien mellom Ruby og detektiv Jake. Ruby er en kriminalreporter og har en evne til å løse forbrytelser, spesielt drap. Dette irriterer Jake. De vil ofte jobbe sammen og samarbeide for å løse saken. Jeg synes virkelig Ruby Herring Mysteries er en flott serie, delvis på grunn av Taylor Cole. Jeg synes hun er en så fin skuespillerinne og visste du at hun også kan sees i flere filmer på WithLove? Hun kan sees i Appetite for Love, Falling for You og mange flere!

Spannende mysteries op WithLove - Mystery 101

Mystery 101 – Nikkis favoritt

Denne serien handler om forbrytelser, mysterier og selvfølgelig romantikk! Amy er professor ved universitetet der hun underviser i Mystery 101, og det minner meg mye om mine gamle skoledager. Hun lærer elevene sine om krim. Men når en av studentenes kjæreste forsvinner på mystisk vis, bestemmer Amy seg for å hjelpe politiet. Det liker ikke den nye agenten Travis Bruke i det hele tatt. Hun går derfor selv på jakt etter den savnede og bruker kunnskapen hun har om forbrytelser for å gjøre det. Jeg elsker virkelig dynamikken mellom Amy og Travis, og serien er full av spenning!

Chronicle Mysteries – Edies favoritt

Chronicle Mysteries er min favoritt mystery serie. Alex har sin egen krim-podcast. Jeg hører også jevnlig på mordpodcaster og ser ofte på krimserier, så jeg kan relatere meg veldig til dette. Jeg vil gjerne høre på podcasten til Alex en gang, fordi jeg er veldig nysgjerrig på hvordan hun gjør det. Serien dreier seg om Alex og sammen med journalisten Drew dykker hun ned i alle slags mystiske episoder for å finne sannheten. Serien anbefales på det varmeste, blant annet på grunn av den kjekke skuespilleren Benjamin Ayres!


Har du ikke et WithLove-abonnement ennå, og vil du se disse spennende seriene? Start prøveabonnementet ditt nå og prøv de første 7 dagene gratis

Press ESC to close