Drøm deg bort med de vakreste bryllupsfilmene

  • 23 august 2023

Drøm deg bort med en herlig romantisk bryllupsfilm. Eller skal du snart gifte deg og ønsker å bli inspirert? Vil du ha tips for et tema eller brudekjolen din? Dette er den perfekte kombinasjonen: teppe, noe å drikke, popcorn og en herlig romantisk bryllupsfilm! Dette er de vakreste bryllupsfilmene på WithLove!

Wedding Cake Dreams

Hva om du etter mange år plutselig møter mannen fra tenåringsdrømmen din? Bokstavelig. Som 12-åring la Carrie et stykke bryllupskake under puten sin før hun la seg. Ifølge moren skulle hun da drømme om sin fremtidige kjærlighet. Og det gjorde hun! Hun er nå voksen og søsteren hennes skal gifte seg. Når hun møter den kjekke Jason, brudgommens beste mann, får hun seg et sjokk: det er mannen fra drømmen hennes!

Save the Wedding

Meg er en ambisiøs bryllupsplanlegger og blir bedt av bestevenninnen Ellie om å organisere bryllupet hennes. Men ting som kan gå galt går galt, og tilslutt er ikke Ellie engang sikker på at hun vil gifte seg… For å redde bryllupet må Meg slå seg sammen med sin rival fra videregående, Tyler. Vil Meg og Tyler klare å redde bryllupet? Og vil Meg også finne kjærligheten?

BFF Bride

Hva om du begynner å få følelser for brudgommen? Og så er han også din beste venn. Jess har alt planlagt i livet sitt til kjæresten hennes slår opp med henne. Den eneste personen hun kan prate med er bestevennen hennes Ted. Men dessverre har han dårlige nyheter: han skal gifte seg med ‘den slemme jenta’ fra videregående! Og så ber Ted Jess hjelpe til med bryllupsforberedelsene. Og for å komplisere saken, får Jess også følelser for
sin beste venn…

Bridal Wave

Bridal Wave

Sykepleieren Georgie er forlovet med den anerkjente kirurgen Dr. Philip Hamilton. Hun foretrekker et enkelt bryllup, men moren har arrangert et stort bryllup på et romantisk feriested. Georgie kommer heller ikke så godt overens med sin svigermor. Phillips mor synes ikke Georgie er god nok for sønnen hennes. Så blir tvilen hennes enda sterkere når hun stadig støter på den sjarmerende Luke på øya. Kanskje hun har mer til felles med ham enn med sin forlovede?

The Engagement Plot

The Engagement Plot

Læreren Hanna Knight deltar i et TV-datingshow. Sammen med en rekke andre kvinnelige deltakere konkurrerer de om kjærligheten til den unge, suksessrike Will Preston. Hanna føler at kjemien stemmer med engang, men så blir hjertet hennes blir knust på riksdekkende TV. Hun vender tilbake til sitt stille liv, men plutselig dukker Will opp på dørstokken … med et frieri! Nyt filmen The Engagement Plot med Trevor Donovan som ungkaren og Rachel Boston som Hanna.

Plus One at an Amish Wedding

Plus One at an Amish Wedding

Aprils liv er perfekt: hun jobber som lege på et sykehus i New York og hun er sammen med den vakre veterinæren Jesse. Hun blir enda lykkeligere når Jesse gir henne en tur til Paris for deres jubileum! Men så får han uventet en invitasjon til brorens bryllup og de må endre reiseplanene. Men Jesse holder tilbake fra April er at familien hans er Amish, og de liker ikke fremmede…


Har du ikke WithLove-abonnement ennå? Prøv de første 7 dagene gratis.

Press ESC to close