Love Comes Softly: Et fortryllende kostymedrama fullt av kjærlighet

 • 2 mai 2024

Reis tilbake i tid og bli trollbundet av det vakre kostymedramaet Love Comes Softly. Basert på boken til den kjente forfatteren Janette Oke, denne filmen bringer deg inn i livet til Marty Claridge på 1800-tallet. En historie om kjærlighet, tap og familiens kraft.

Kostymedramaer på WithLove

Mange nye romantiske filmer slippes hvert år på WithLove. Men visste du at romantiske kostymedramaer er ekstremt populære på WithLove? Tenk på When Calls the Heart, Doctor Thorne og When Hope Calls. Filmen Love Comes Softly er også veldig populær. Les alt om denne filmen her!

alt om Love Comes Softly
Katherine Heigl & Dale Midkiff

Hva handler Love Comes Softly om?

Love Comes Softly er den første filmen i en serie. I denne serien følger vi livet til Marty Claridge (spilt av Katherine Heigl) på 1800-tallet. Hun har nettopp giftet seg med mannen sin Aaron, og de flytter vestover sammen. Men så inntreffer katastrofen; mannen hennes må redde en hest, men omkommer… Og det mens hun er gravid. Hun er helt alene og vinteren kommer. Hun må finne ly raskt, ellers kommer hun og babyen ikke til å overleve.

Den kjekke Clark Davis (Dale Midkiff) krysser veien hennes og kommer med et forslag; hvis Marty gifter seg med ham og blir en slags mor for datteren hans Missie (Skye McCole Bartusiak), vil Clark være der for henne og gi henne husly. Hun er desperat og kan ikke si nei,  med tanken om at hun etter vinteren kan få plass på en vogn for å reise hjem sier hun ja. De nygifte bor helt adskilt og kommer ikke umiddelbart overens med datteren. Moren hennes gikk bort og hun hadde aldri et kvinnelig forbilde. Marty gjør sitt beste for å bygge et bånd med Missie, men det er veldig vanskelig. Helt til de blir bedre kjent og det sakte blir en sammensveiset familie. Clark lærer å le igjen og begynner sakte men sikkert å elske Marty. Men vinteren er snart over og hun kan reise hjem igjen.

Katherine Heigl

Alt om Katherine Heigl AKA Marty

Rollen som Marty spilles av Katherine Heigl. Katherine Heigl er gift med Josh Kelley og er en kjent skuespillerinne som er mest kjent for sine roller i romantiske komedier og TV-serier. Hun ble født 24. november 1978 i Washington D.C. og startet sin karriere som modell i ung alder. Hennes store gjennombrudd kom da hun spilte rollen som Izzy Stevens i den populære sykehusserien Grey’s Anatomy. Opptredenen hennes i serien ga henne en Emmy-pris for beste skuespillerinne i en birolle. Etter suksessen på Grey’s Anatomy, gikk Heigl over til storskjerm, samtidig som hun fortsatt var å se på TV. De mest kjente filmene og TV-programmene med Katherine Heigl i hovedrollen inkluderer: Knocked Up, Suits, 27 Dresses og The Ugly Truth.

Dale Midkiff

Alt om Dale Midkiff AKA Clark

Dale Midkiff er en amerikansk skuespiller mest kjent for sine roller i forskjellige filmer og TV-serier. Han ble født 1. juli 1959 i Chance, Maryland og vokste opp i nærheten av Maryland. Han har dukket opp i flere TV-serier, inkludert Airwolf, The Twilight Zone og CSI: Miami. En av hans mest ikoniske roller var Louis Creed i skrekkfilmen Pet Sematary fra 1989, basert på Stephen Kings bok med samme navn. I tillegg til sitt arbeid i filmer og TV-serier, har Midkiff også dukket opp i flere skuespill og teateroppsetninger. Han har bygget en imponerende karriere og er fortsatt aktivt involvert i underholdningsindustrien.

Kjemi

Kjemien mellom Katherine Heigl som Marty og Dale Midkiff som Clark skinner det av på skjermen. Begge bringer karakterene sine til live på en måte som varmer hjertet. Katherine Heigl vet hvordan hun skal fremstille Marty som en sterk og sårbar kvinne som fortsetter å kjempe for en bedre fremtid til tross for motgang. Og det er fantastisk å se hvordan Clark, en alenefar, er der for familien sin.

Katherine Heigl & Dale Midkiff

Love Comes Softly-sagaen

Love Comes Softly er bare begynnelsen på en vakker serie med filmer som tar seerne gjennom generasjoner. Denne serien består av ikke mindre enn 11 (!) deler. Og kjekt å vite: alle delene vil bli vist på WithLove! Kos deg med en ny film i denne serien hver måned:

 1. Love Comes Softly (2003)
 2. Love’s Enduring Promise (2004)
 3. Love’s Long Journey (2005)
 4. Love’s Abiding Joy (2006)
 5. Love’s Unending Legacy (2007)
 6. Love’s Unfolding Dream (2007)
 7. Love Takes Wing (2009)
 8. Love Finds a Home (2009)
 9. Love’s Christmas Journey (2011)
 10. Love Begins (2011)
 11. Love’s Everlasting Courage (2011)

Kjærlighet, familie og utholdenhet er den røde tråden i disse filmene, som vil berøre deg igjen og igjen. De to siste delene er prequels, der du ser hvordan Clark forelsker seg i sin første kone. Så lag en kopp te, kos deg på sofaen og la deg rive med av Marty og Clarks romantiske historie i Love Comes Softly. Det er en reise du sent vil glemme.

Love Comes Softly er basert på boken til den kjente forfatteren Janette Oke. Hun pleide å vokse opp på prærien selv. Så hun visste hvordan livet var! Visste du at Janette Oke også skrev boken When Calls the Heart? Det er sluppet en TV-serie om denne velkjente boken som har ikke mindre enn 11 sesonger! Morsomt faktum; filmen Love Comes Softly er regissert av samme regissør for When Calls the Heart, Michael Landon Jr!


Er du ikke abonnent ennå? Start ditt gratis prøveabonnement nå og nyt i 7 dager.

Press ESC to close