Twee Argentijnse koppels. Liefde en verraad. En de prachtige omgeving van Buenos Aires. Dat is de gloednieuwe serie van WithLove.tv: Love After Loving. De koppels worden gespeeld door topacteurs, die in Argentinië echte publiekslievelingen zijn, en vele prijzen hebben gewonnen. En… Ze zijn ook nog eens heel erg goodlooking!

Martinez speelt de rol van Santiago Alvarado. Positief, betrouwbaar en een harde werker. Hij is de vader die Carolina altijd heeft gedroomd voor haar kinderen. Ze bewondert hem als echtgenoot, maar alle verantwoordelijkheden en zijn lange werkdagen drijft hen steeds verder uit elkaar…

Macedo speelt Raquel Leven. Ze is een echte perfectionist en control freak, maar alcohol helpt haar dingen los te laten. Ze houdt van haar echtgenoot, maar heeft ook grote fantasieën over een totaal ander leven. In Carolina vindt ze de vriendin bij wie ze alles kwijt kan.

Amador speelt Damian Kaplan. Heel sociaal, charismatisch en een echte levensgenieter. Hij is al sinds de middelbare school samen met Carolina. Hij houdt nog steeds van haar, maar is op zoek naar meer avontuur en passie in zijn leven.

Wexler speelt Carolina Fazzio. Ze is vol energie en altijd bezig. Op haar negentiende werd haar eerste dochter geboren, en het moederschap heeft haar vanaf toen totaal opgeslokt. Haar vriendschap met Damian en Carolina opent een totaal nieuwe wereld voor haar.