*tromgeroffel* De langverwachte super spannende én sexy serie Love After Loving staat nu online! 🖤 Over liefde en verraad, en een heel heftig auto-ongeluk. Kijk nu de eerste 3 afleveringen gratis! Check hieronder de highlights!

Kijk de eerste 3 afleveringen van Love After Loving gratis!

Aflevering 1

De wegen van Santiago en Raquel en Carolina en Damián kruisen elkaar op een verrassend moment: ze ontmoeten elkaar na een ruzie van hun zoons. De twee stellen komen uit totaal verschillende werelden, maar toch blijken ze een goede match met elkaar. Tot drie jaar later een ongeluk de waarheid tussen de vier naar boven brengt.

Aflevering 2

Santiago vindt de auto van zijn vrouw bij een benzinestation, maar zij is onvindbaar. Vijf jaar eerder leren de twee stellen elkaar steeds beter kennen; Carolina leert Raquel en Damian de tango dansen, Santiago neemt de verbouwing van de keuken van Carolina aan. Langzamerhand worden de vrouwen vriendinnen en hun zoons vrienden. Maar Damian raakt ook steeds meer geïntrigeerd door deze nieuwe vrouw die zijn leven binnen kwam.

Aflevering 3

Terwijl Santiago begint met de verbouwing van de keuken van Raquel, bloeit er langzamerhand iets op tussen Damian en Carolina. Drie jaar later zitten Santiago en Raquel aan de keukentafel, terwijl hun werelden zijn ingestort door het auto-ongeluk waar hun geliefden bij betrokken zijn. Wat is er de afgelopen drie jaar gebeurd?

Kijk de eerste 3 afleveringen van Love After Loving gratis!