De topactrice Jenna Elfman, een charmante gescheiden vader en een hilarisch geanimeerd figuurtje. Dat is de gloednieuwe en schattige serie Imaginary Mary. Die kijk je natuurlijk bij WithLove!

De serie gaat over de onafhankelijke carrièrevrouw Alice (gespeeld door Jenna Elfman, bekend van Dharma & Greg), die een succesvol sport-PR-bedrijf runt. Maar dan ontmoet ze de charmante gescheiden vader Ben en staat haar wereld op zijn kop. Hij heeft drie kinderen, en Alice heeft het eigenlijk wel druk genoeg met haar bedrijf. Als ze gaat twijfelen aan hun relatie komt haar denkbeeldige vriendje weer tevoorschijn: Imaginary Mary! Mary heeft Alice vroeger veel liefdesadvies gegeven en was er altijd voor haar in moeilijke tijden. En nu is ze terug!

Kijk Imaginary Mary nu 14 dagen gratis!

Een denkbeeldig vriendje, voor ons te zien als geanimeerd harig figuurtje, dat klinkt misschien een beetje vreemd. Maar vergelijk het eens met de film Ted (met Mark Wahlberg), waarin een teddybeer de hoofdrol speelt en met zijn grove grappen iedereen aan het lachen krijgt. Imaginary Mary is misschien niet zo grof en grappig, maar wel heel lief en schattig. En ze heeft allerlei creatieve liefdesadviezen. Misschien heb je er zelf ook wel wat aan…

‘Winning actors and decent gags makes this sweet-natured comedy very cute and family friendly.’ ⭐️⭐️⭐️⭐️

Common Sense Media

Over Jenna Elfman

De carrièrevrouw Alice wordt gespeeld door de topactrice Jenna Elfman. Beter bekend als Dharma uit de topserie Dharma & Greg. Voor deze rol won ze ook een Golden Globe. Elfman begon haar carrière als professioneel danser in videoclips. Naast haar rol in Dharma & Greg heeft ze meegespeeld in de series Two and a Half Men en The Mindy Project. Verder heeft ze ook een aantal films op haar naam staan, zoals Big Stone Gap en Keeping The Faith.

Kijk Imaginary Mary nu 14 dagen gratis!