Het is Hope & Inspiration maand bij WithLove. Elke week laten we je de mooiste films zien met de meest inspirerende verhalen die je aan te denken zetten. Want aan het begin van deze nieuwe periode na de vakantie kan iedereen wel wat inspiratie gebruiken. Check hieronder de favorieten van de redactie. Klik op de playbutton en kijk de trailer.

The Song

Jed King is een populaire country singer-songwriter, maar zijn grote doorbraak is het liefdesliedje dat hij voor zijn vrouw schrijft. Als Jed door zijn tournee lang van huis is, krijgt hij gevoelens voor een andere vrouw die in zijn voorprogramma staat. Kan hij zich staande houden, als verleidingen heel dichtbij komen? De film is geïnspireerd op het Bijbelboek Hooglied en het leven van de Bijbelse koning Salomo. Kijk de trailer ->

Kijk WithLove 14 dagen gratis

The Bouquet

De twee zussen Mandy & Bonnie zijn uit elkaar gegroeid doordat ze veel te veel van elkaar verschillen. Maar dan overlijdt hun vader, en dreigt zijn bloemenzaak ook verloren te gaan. Kunnen de zussen hun verschillen opzij zetten om het bedrijf en de familie weer tot bloei te laten komen? The Bouquet is een ontroerend verhaal, met een belangrijke conclusie: maak tijd voor elkaar! Kijk de trailer ->

Influence

Daten opzich is al moeilijk genoeg, maar als je ook nog eens zwaar autistisch en afhankelijk bent van je ouders, wordt het nog veel ingewikkelder… De film Influence gaat over twee jongeren Francis & Laura die autistisch zijn, en communiceren door letters aan te wijzen op een bord. Een rauw en indrukwekkend verhaal over de zoektocht naar liefde, geluk en zelfbeschikking. Kijk de trailer ->

Kijk WithLove 14 dagen gratis

Book of Love

The Book of Love vertelt het verhaal over de bijzondere vriendschap tussen architect Henry en de dakloze tiener Millie, gespeeld door Game of Thrones-ster Maisie Williams. De twee leren elkaar kennen na de dood van de vrouw van Henry. Millie is bezig met het bouwen van een vlot om de Atlantische Oceaan over te steken. Henry besluit haar te helpen. Leuk detail: Justin Timberlake schreef de soundtrack voor de film. En hij is getrouwd met Jessica Biel, die in de film de vrouw van Henry speelt. Kijk de trailer ->

Beauty in the Broken

Na de dood van zijn vrouw komt psycholoog David Myers terecht in een zwart gat en raakt depressief. Het lukt hem maar niet om zijn leven weer op te pakken. Dan komt hij de dakloze en emotioneel beschadigde Pele tegen. En hoe beschadigd Pele ook is, David ziet hoop in haar. Hij ontdekt bijvoorbeeld dat ze prachtig kan schilderen. Hoe meer tijd hij met haar doorbrengt, hoe meer hij het vuur in haar ogen terug ziet komen. Een prachtige film die iedereen weer hoop geeft, hoe vaak je hart ook gebroken is en hoe veel pijn je ook hebt gehad. Kijk de trailer ->

.

Kijk WithLove 14 dagen gratis