Elke week is het vaste prik en kijk ik een aantal afleveringen van de Argentijnse serie Love after Loving. Ten eerste omdat ik bij elke aflevering een beschrijving wil schrijven waardoor jij weet waar die aflevering over gaat, maar stiekem ben ik zelf een beetje verslaafd geraakt aan deze heerlijke serie. Ik kan niet wachten tot de ondertiteling af is, want dan kan ik weer verder in het spannende verhaal.

Door Marijke (eindredacteur WithLove)

Want eerlijk is eerlijk, zonder ondertiteling is het moeilijk te volgen. De gepassioneerde Argentijnen spreken zo snel en vol vuur, dat ik het soms maar lastig vind om te begrijpen of ze nu boos zijn of juist al hun liefde in de strijd gooien. Maar met de Nederlandse ondertiteling erbij is het allemaal goed te volgen en zit ik er inmiddels middenin.

Affaires & verdenkingen

Letterlijk middenin, want van de 70 afleveringen van deze serie, zijn we inmiddels bij aflevering 35 en de spanning, poeh, die loopt regelmatig hoog op. En dan niet alleen vanwege de zoektocht naar de moordenaar van Carolina, maar ook door de liefdes die opbloeien, de affaires die er spelen en de verdenkingen…

Ik zal je eerst even snel bijpraten waar de serie over gaat; Er zijn twee stellen; Damian en Raquel Kaplan en Santiago en Carolina Alvarado. Ze hebben beide twee kinderen, een jongen en een meisje. De stellen leren elkaar kennen via hun kinderen. Damian en Raquel behoren tot de upperclass, Santiago en Carolina zijn ‘gewone’ mensen. Ondanks hun verschillen ontstaat er een intense vriendschap. 

Switchen in de tijd

In de serie wissel je telkens tussen het nu en 3 jaar geleden; drie jaar geleden leerden de vier elkaar kennen, in het nu zoeken Santiago en Raquel uit wat er in de drie jaar daarvoor is gebeurd. Want Carolina en Damian raken samen betrokken bij een auto-ongeluk en langzamerhand wordt duidelijk dat er de afgelopen jaren meer gespeeld heeft tussen die twee dan alleen vriendschap.

Vanaf de eerste aflevering zit ik al helemaal in het verhaal, omdat de serie begint met het auto-ongeluk. Terwijl ik de hoofdpersonen leerde kennen, ontdekte ik wat hun relatie tot elkaar is en raakte ook ik benieuwd wie er verantwoordelijk is voor het ongeluk én waarom het moest gebeuren!

In mijn volgende blog vertel ik je vijf redenen waarom jij ook écht Love after Loving moet gaan kijken. Kun je nu al niet meer wachten; hier kijk je de eerste aflevering!