Xmas WithLove is live!

  • 21 november 2019

Heb je het al gezien? WithLove is omgetoverd naar het grootste kerstplatform van Nederland: Xmas WithLove. Overal dwarrelende sneeuwblokjes, sfeervolle open haarden en nu al tientallen zoete kerstfilms. Met een warme kop thee en een zak chocolade kerstkransjes op de bank voelt elke dag hier als kerst. In totaal verschijnen er 70 kerstfilms op Xmas WithLove. Zoenen in de sneeuw, romantische dates op de ijsbaan en glittercadeaus onder de kerstboom. Check hieronder mijn top 5!

1: A Bramble House Christmas

De alleenstaande moeder Willa viert samen met haar zoon Scout de kerstdagen in Bramble House. En het is niet zomaar een vakantie, maar een cadeau van één van de patiënten van Willa die ze in zijn laatste dagen heeft verzorgd. Zijn zoon Finn snapt niet waarom zijn vader dit voor Willa heeft gedaan en gaat op onderzoek uit. Maar al snel valt hij voor de charme van de twee… Een prachtige film, met het échte warme kerstgevoel…

https://youtu.be/hJu-oerlSk4

2: An En Vogue Christmas

Even terug naar de 90’s. En Vogue is terug! Die heerlijke R&B meidengroep met knallers als Don’t Let Go en Free Your Mind… In An En Vogue Christmas: een super muzikale film met een heerlijk kerstgevoel. Zing lekker mee en geniet van een reünie concert!

https://youtu.be/CE0QJ76GGBA

3: Rosemont

In een sneeuwstorm vijf dagen voor Kerstmis ontmoeten twee jonge mensen elkaar toevallig: Lisa, zwanger en bang, en Brad, een professionele snowboarder. Ze komen in een sneeuwstorm terecht en moeten schuilen in de Rosemont Lodge, een verlaten resort. De komende dagen veranderen de levens van Lisa en Brad en van de twee eigenaren voor altijd..

https://youtu.be/XDoB_qhzURc

4: Christmas Cupcakes

Na het overlijden van hun vader, komen de twee zussen Gina en Kim weer terug in de bakkerij waar ze vroeger heel veel tijd én heel veel kerstavonden hebben doorgebracht. Om de zaak te redden doen ze mee aan een bakwedstrijd. Een soort Heel Holland Bakt, met een finale op Kerstavond. Kunnen ze de wedstrijd winnen en de bakkerij redden?

5: Finding Father Christmas

Miranda heeft geen idee wie haar vader is en haar moeder is overleden toen ze nog jong was. Maar dan ontvangt ze een paar dagen voor kerst een foto, met aanknopingspunten over haar vader. Ze komt terecht in een prachtig dorpje in Vermont, en krijgt tijdens haar hulp vanuit onverwachte hoek…

Press ESC to close