Als ondertitelaar ken je de films van WithLove misschien nog wel het allerbeste. Onze coördinator vertalingen Nina kan inmiddels bijna geen kerstfilm meer zien. Maar sommige films hebben haar verrast. ‘De meeste kerstfilms zijn zo heerlijk cheesy dat je soms zou willen dat het leven echt zo was.’ Ontdek haar Top 5!

1. Christmas On The Bayou

Katherine is een hardwerkende single-mom, een soort workaholic waar haar zoon Zac een beetje de dupe van is. Kerst is de tijd om het goed te maken! Want alles wat haar zoon wil, is bij zijn moeder zijn. Deze film is zo heerlijk cheesy dat je zou willen dat het leven echt zo was. Een kerst zonder sneeuw maar in de zon. Genieten!

2. Cancel Christmas

De Kerstman ontdekt dat de kinderen veel te hebberig zijn geworden. Hij moet twee brutale kinderen leren dat naastenliefde het allerbelangrijkste is. Gaat dat hem lukken voor kerst? Een super tranentrekker. Ik kreeg echt een brok in mijn keel omdat hij gewoon te schattig is. Hoe stoute jongens, weer lief worden… 

3. Kristin Christmas past

Het is 17 jaar geleden dat Kristin voor het laatst kerst vierde met haar ouders. Daarna heeft ze hen nooit weer gezien… Maar dan gaat ze terug in de tijd en krijgt ze de kans om andere keuzes te maken! Een beetje maffe film met maffe humor en ook een beetje onwerkelijk. Maar ook iets waar we allemaal wel eens van dromen. Even terug gaan in je verleden om een paar dingen anders te doen.

4. Love always, Santa.

Celia is alleenstaande moeder van de 7-jarige Lily. Lily wil heel graag dat haar moeder weer verliefd wordt en schrijft een brief naar de Kerstman. Kinderboekenschrijver Jake ontvangt de brief en het verhaal raakt hem meteen… Dit is zo’n lieve film! Beetje humor, beetje romantiek, en kijkt heerlijk weg.

5. A crown for christmas.

Allie krijgt een nieuwe baan als nanny van de dochter van de rijke Maximillian. Maar dan blijkt hij niet alleen rijk, maar ook een echte koning te zijn! Allie verovert al snel zijn en hart, én die van zijn dochter. Het ultieme sprookje… Need I say more?