In mijn vorige blog schreef ik al over mijn lichtelijke verslaving aan de Argentijnse serie Love after Loving. Elke week wacht ik weer met spanning op de Nederlandse ondertiteling én een beetje tijd in mijn agenda, zodat ik even drie kwartier weg kan zwijmelen met mijn vier vrienden uit Buenos Aires.

Door Marijke (eindredacteur WithLove)

Romantiek

Want wegzwijmelen kan uitermate goed met Love after Loving; regelmatig loopt de romantische spanning hoog op en wordt er intens gezoend en gepassioneerd de liefde bedreven. Wie het met wie doet, dat wisselt nog wel eens, maar ja, verandering van spijs doet eten?! De Argentijnse passie is in ieder geval volop aanwezig!

Spoorzoeken

De hoofdlijn van de serie is de zoektocht naar de verantwoordelijke voor de (spoiler-alert!) moordaanslag op Damian en Carolina. Regelmatig zijn er nieuwe verdachten, komen er nieuwe motieven naar boven en worden er nieuwe complotten bedacht. Wie zit er toch achter deze actie?

Plot-twists

Elke week zit ik wel weer in volle verbazing naar mijn scherm te staren. “Huh?! Dit zag ik echt niet aankomen!” en dan kijk ik met grote ogen mijn collega Ivy aan om te vertellen wie er nú weer dood/verdacht/verliefd is. Doordat er elke keer weer verrassingen in zitten, wil ik blijven kijken en blijft het ook echt alle afleveringen spannend.

Gerechtigheid

Ik wil niet te veel verklappen, maar er is één personage dat ik niet uit kan staan: de moeder van Damian, Myriam. Wat is dat een heks! Niet letterlijk, maar ze speelt hele vuile achterbakse spelletjes en wil alles naar haar hand zetten. Ik hoop elke aflevering weer op gerechtigheid en dat de waarheid naar boven komt, en dat zij er helemaal naast zat. Maar ja, misschien zit ik daar wel weer helemaal naast en blijkt zij het goed te hebben… Aaah, frustratie!

Verhaallijnen

Eerlijkheid gebied mij te zeggen; ik zag in het begin best wel op tegen 70 afleveringen van deze serie. Want hoe blijft een serie zoveel afleveringen lang interessant, leuk en spannend? Maar echt, het is de makers uit Zuid-Amerika gelukt! En dat zit ‘m in de bovenstaande elementen; de romantiek, de spanning, de plottwist, een beetje frustratie, maar ook in de vele verhaallijnen die het interessant houden. Je ziet de kinderen opgroeien door de serie, en ook zij krijgen relaties, maken ruzie, raken gefrustreerd én worden verliefd. Er komen familieleden in beeld die misschien iets, misschien niets, te maken hebben met de hoofdpersonen. Zo heeft elke aflevering wel weer een verrassing voor je!

Ik hoop dat ik je heb overtuigd om de serie Love after Loving aan te zetten en je te laten meeslepen in dit Argentijnse drama. Want ik durf te wedden dat jij na aflevering 1 ook niet kunt stoppen!

Wil jij de superspannende serie Love after Loving ook zien? Maar heb je nog geen WithLove abonnement?