Jane is geobsedeerd door de boeken van Jane Austen en gebruikt daarom al haar spaargeld voor een tripje naar Austenland. Een over de top resort waar je net zo kan leven zoals in de boeken van Jane Austen. Dan wordt ze verliefd… Maar wat is echt, en wat is fantasie? Want liefde en verliefd worden is voor sommigen in dit resort gewoon een spelletje. Zie je door de mannen het bos niet meer? Check hieronder de vier belangrijkste mannen in het leven van Jane.

Henry Nobley

Geschiedenisleraar Nobley is de norse en onbereikbare neef van Miss Wattlesbrook (het hoofd van het resort). De eerste ontmoeting tussen Jane en Nobley gaat niet echt van een leien dakje, wanneer Nobley haar meteen afwijst als ze hem vraagt voor het bal. Een ritje te paard in de regen zorgt toch voor een paar voorzichtige vonkjes. Maar hoe hard Nobley zijn eerdere gedrag probeert goed te maken, Jane Nobley gelooft niet dat zijn liefde voor haar oprecht is. 

Martin

Martin is voor sommigen een simpele stalknecht, maar Jane is meteen onder de indruk. Als hij dan ook nog eens de deur open doet met een een saxofoon in zijn hand en hij magische handen heeft tijdens de geboorte van een veulen, is ze verkocht. Haar verliefdheid wordt alleen maar sterker als ze denkt dat Martin niet echt bij de mannen van het resort hoort. Ze wil zelfs haar vlucht omboeken om nog langer bij hem te kunnen blijven. Maar dan ontdekt ze wie hij echt is…


Jane: ‘I am single because apparently all the good men are fictional.’


Chad

Chad is de ex-vriend van Jane die zo zijn best doet, maar door Jane’s obsessie niet de aandacht krijgt die hij verdient. Als ze zijn zoveelste kus afwijst omdat ze naar Mr. Darcy wil kijken, gooit hij de handdoek in de ring en gaat hij ervandoor.

Mr. Darcy

De liefde voor Mr. Darcy zit diep bij Jane. Ze kijkt Pride & Prejudice zo vaak ze kan, beplakt al haar boeken met stickers van hem en geeft de kartonnen versie van Mr. Darcy elke avond een kus voordat ze gaat slapen. Haar grote droom: trouwen met net zo’n charmante en knappe man als Mr. Darcy (gespeeld door Colin Firth). 

Welke man verovert haar hart, welke man speelt geen spelletje met haar gevoelens? Kijk Austenland nu op WithLove. Nog geen abonnement op WithLove?