Nieuw op WithLove: de superspannende detectiveserie Detective McLean over een echte powervrouw, gespeeld door Kelli Williams. Ze heeft veel verschillende rollen in haar carrière gespeeld: arts, advocaat, slachtoffer van seriemoordenaar en speciale agent van NCIS. Maar de rol die ze de afgelopen jaren het belangrijkst vond, was haar echte werk als moeder van drie kinderen. Lees deze 5 redenen waarom je Detective McLean echt moet zien.

Powervrouw
Allison is een echte powervrouw, en daar houden we van bij WithLove! ‘Ik vind het heerlijk om Allison te spelen, omdat ze zo’n sterk karakter heeft. Ze is ontzettend stoer en nergens bang voor. Ze lijkt op mij. Het enige verschil is dat Allison een pistool draagt ​​en Kelli niet”, zegt Williams lachend. 

Balans tussen werk en gezin
Maar tegelijkertijd zie je ook de zachtere kant van haar, doordat ze naast carrièrevrouw ook echtgenoot én moeder is. ‘Er zijn zoveel mensen die de balans proberen te vinden tussen moeder zijn en het hebben van een carrière. Allison laat zien dat ook zij dat soms moeilijk vindt, en dat het soms helemaal mis gaat. Je gezinsleven heeft nou eenmaal altijd effect op je werk, en andersom.’ 

“Keuzes hebben gevolgen, huwelijken zijn het waard om voor te vechten en familie is waardevol.”
Kelli Williams

Struggles in het ouderschap
Ook Allison struggelt soms als moeder. ‘De scenarioschrijfster (Sheryl J. Anderson, die een aantal jaren producer was van ‘Charmed’) en ik hebben allebei kinderen en daardoor voelt de serie heel echt. Soms doe je maar gewoon je best en probeer je de dag door te komen. En achteraf had je dingen misschien liever anders gedaan, maar daar leer je ook weer van.’

Relatie
Detective McLean geeft zelfs tips om je relatie spicy te houden. ‘Je neefje en nichtje in huis nemen brengt genoeg zorgen en discussies met zich mee. En dat ik altijd maar aan het werk ben is ook niet echt bevorderlijk voor de romantiek in je relatie. Maar dat is juist heel herkenbaar voor veel stellen.’ Date nights, veel praten; Alison en haar man proberen het allemaal.

Familie
Familie staat centraal in deze serie. ‘En dat vind ik super belangrijk!’. Tim, gespeeld door Luke Perry (1966-2019), is de broer van de detective. Wanneer ze gedwongen wordt hem te arresteren en hij naar de gevangenis wordt gestuurd, neemt McLean de kinderen van haar broer in huis. Ze krijgt niet alleen te maken met haar eigen gezin, maar ook met de uitbreiding van de familie. ‘Ik heb zelf de allerbeste broer in de wereld en ik zou niet weten wat ik zonder hem moet.’ 

Detective McLean is een heerlijke serie voor alle vrouwen die ook zoveel mogelijk ballen in de lucht proberen te houden. Heel veel kijkplezier!

Bronnen:
UpTV
Fresnobee