Magische avond met The Good Witch

  • 29 oktober 2020

Halloween is het feest vol magie en griezeligheid. Het perfecte moment voor de films over The Good Witch. Cassie is een soort goede heks: ze heeft een magische gave, kan dingen eerder aanvoelen dan ze gebeuren, en weet mensen altijd te overtuigen met haar charme. Geniet op deze griezelige dag van vier films van The Good Witch!

The Good Witch’s Gift

In dit eerste deel van The Good Witch op WithLove vraagt Jake Cassie ten huwelijk. Jake lijkt het fantastisch om op Kerstavond te trouwen, maar dat is al over zes dagen. Redden ze dat allemaal op tijd? Want ineens duikt er namelijk ook een mysterieuze man op uit Jake’s verleden… Wat komt hij hier doen?

The Good Witch’s Family

Cassie is inmiddels getrouwd en heeft net alles goed voor elkaar. Tot haar lang verloren nicht Abigail opeens opduikt, en met haar kwade bedoelingen voor veel problemen zorgt bij zowel Cassie’s gezin als de bewoners van haar zo geliefde stadje Middleton. Lukt het haar om Abigail te stoppen en te laten inzien dat zij bij de familie hoort?

The Good Witch’s Charm

In dit deel van The Good Witch zit het Cassie allemaal even niet mee. Cassie heeft het maar druk: een pasgeboren dochtertje, een baan als burgemeester en natuurlijk haar eigen winkel. Om even te ontsnappen aan de drukte, wil ze op vakantie met haar gezin. Maar een aantal overvallen in de stad en een bemoeizuchtige verslaggever gooien roet in het eten… Kan Cassie de rust in Middleton herstellen?

The Good Witch’s Destiny

Mijn favoriet! In The Good Witch’s Destiny is Cassie bijna jarig en wil ze deze speciale dag vieren met haar familie en vrienden. Maar haar stiefdochter Lori ontdekt overeenkomsten tussen Cassie en haar oudtante, die jaren eerder verdween op haar verjaardagsfeest. Staat Cassie hetzelfde lot te wachten?


Press ESC to close