Nieuw: Wild Roses – Liefde, cowboys & strijd

  • 23 november 2020

WithLove heeft weer een nieuwe serie voor je: Wild Roses! Dat ranches helemaal hot zijn blijkt al in topserie Heartland, en daarom hebben weer een nieuwe topper voor je over cowboys en cowgirls. De serie speelt zich af op de Rivercross Ranch in Alberta, Canada waar jaloerse buren een gevaar vormen voor de stoere Henry familie. Een heerlijke serie over twee families die strijden om het land en de liefde. Kruip deze winter lekker weg op de bank met Wild Roses. Spoiler: je ziet ook nog een oude bekende voorbij komen!

In Wild Roses probeert David McGregor het landgoed Rivercross weer in eigen handen te krijgen. Zijn overleden vader heeft het oorspronkelijke land aan de familie Henry geschonken, maar nu wil hij het terug. Ondanks hun geldproblemen, weigeren ze het landgoed terug te geven. Rivercross is van hun en dat zal altijd zo blijven, als het aan hun ligt.

De all-female Henry familie

De familie Henry bestaat uit moeder Maggie en haar drie dochters Kate, Lucy en Charlotte. Hun vader is twee jaar geleden overleden en sindsdien runt Kate de ranch. De zussen hebben allemaal een eigen karakter en dat botst wel eens, maar ze doen hun uiterste best om de ranch te redden. De stoere vrouwen laten zich niet zomaar uit het veld slaan en strijden om hun land.

De familie McGregor

De McGregor familie heeft een oliemaatschappij en woont op de nabij gelegen Montrose Ranch. David McGregor is hoofd van de familie en vader van zoons Will en Peter en dochter Rebecca. Will is een succesvolle advocaat en helpt mee in het bedrijf. Peter is juist onvolwassen en kan het in de ogen van zijn vader alleen maar fout doen. En dan Rebecca, de achterbakse rijkeluisdochter die haar vader maar wat graag meehelpt om de Henry’s weg te krijgen. Ze is verloofd met Trevor, maar erg trouw is ze niet aan hem. Alsof de strijd om het land nog niet lastig genoeg is, hebben de beide zoons ook nog eens een oogje op de Henry zussen.

Must-see

Voor de fans van Heartland is deze serie een absolute must-see. Wild Roses speelt zich ook af op een ranch en de knappe cowboys en cowgirls vliegen je om de oren. En met de catchy theme song Black Horse and the Cherry Tree van KT Tunstall zit je er meteen lekker in!

Speaking of… in Wild Roses komen we ook een oude bekende tegen! Dylan Neal, bekend als Jack in Cedar Cove, heeft ook een mooie rol in de serie. We zien hem als geoloog Dillon Parker. Hij werkt voor David McGregor, maar is ook aan het daten met Maggie. Dat zou nog wel eens voor problemen kunnen zorgen.

Ga er lekker voor zitten en genieten maar! Wild Roses is nu beschikbaar op WithLove. Vanaf 18 december zie je de laatste 7 afleveringen van de serie.

Press ESC to close