Nieuwe start, nieuwe kansen

  • 29 januari 2021

Een nieuw jaar is aangebroken en dat gaat vaak gepaard met goede voornemens. Meer sporten, gezonder eten, meer tijd doorbrengen met je geliefden; één van deze voornemens heb jij vast ook wel eens gehad. Maar het kan ook drastischer, sommige mensen gooien hun hele leven om en gaan voor een nieuwe, frisse start. Of je geeft die ene persoon juist een tweede kans. In deze films pakt iedereen het op zijn eigen manier aan. Wordt 2021 ook jouw jaar?

Nieuwe start nieuwe kansen - Finding love in mountain view

Finding Love In Mountain View
Margaret is een succesvolle architect die hard heeft gewerkt om dit punt in haar carrière te bereiken. Dan krijgt ze een telefoontje dat haar leven drastisch verandert: haar nicht is omgekomen bij een auto-ongeluk en Margaret krijgt de voogdij over haar twee kinderen. Ze vindt zichzelf hiervoor totaal ongeschikt, maar uit liefde voor haar familie gaat ze deze uitdaging aan, ookal moet ze hiervoor misschien wel haar carrière opofferen. Gelukkig is daar haar ex Andrew om haar een handje te helpen, en laten de kinderen nou helemaal dol op hem zijn.

Runaway Romance
TV-ster Ann Stanway wordt in Runaway Romance ontslagen uit haar eigen reality show. En daarbovenop heeft ze ook nog eens ruzie met haar vriendje. Haar perfecte leven dreigt in te storten en ze besluit om te vluchten van haar problemen; ze vertrekt uit Hollywood en komt terecht in de Amish Country, waar een local haar in huis neemt. Ze ontmoet een knappe architect en wordt verliefd. Maar dan komt ze voor een dilemma te staan: gaat ze terug naar haar oude succesvolle leven, dat eigenlijk zo slecht niet was, of kiest ze voor de liefde?

Nieuwe start nieuwe kansen - Runaway Romance

Secret Millionaire
Sean Peyton is de zoon van een grote projectontwikkelaar dat van plan is een park te slopen om er vervolgens te gaan bouwen. Allison is een van de demonstranten die tegen het plan is en de sloop probeert tegen te houden. Als ze druk bezig is met flyeren, komt ze Sean tegen. Alleen heeft ze geen idee dat hij ‘de zoon van’ is. Ze brengen veel tijd samen door en worden verliefd. Alleen Sean heeft haar nog altijd niet verteld wie hij daadwerkelijk is. En hij staat ook helemaal niet achter de plannen van zijn vaders bedrijf. Hoe gaat hij dit oplossen?

Managing Manhattan
Taylor woont in een klein stadje in Ohio en droomt er al van jongs af aan van om te wonen en werken in New York. Dan krijgt ze ineens de kans van haar leven: een kledingwinkel runnen in Manhattan! Ze verhuist naar New York en bouwt een heel nieuw leven op. En dat is niet eenvoudig, het duurt even voor ze is gewend aan de drukte en de mensen in de grote stad. Gelukkig is daar de knappe makelaar Philip, die haar niet alleen de New Yorkse gewoontes leert kennen, maar ook nog eens helpt een appartement te vinden.

Nieuwe start nieuwe kansen - Managing Manhattan

Love, Alaska
De jonge dokter Maggie erft de praktijk van haar overleden oom en keert terug naar het stadje waar ze vandaan komt. Ze zal weer moeten wennen aan het leven in haar geboorteplaats. Als ze haar jeugdvriend Finn tegenkomt, die op zijn beurt ook probeert een nieuw leven op te bouwen, komen er weer gevoelens naar boven. Krijgt hun liefde een tweede kans?

All of My Heart: Inn Love
In All of My Heart: Inn Love hebben Brian en Jenny een doel: hun eigen bed & breakfast openen, Emily’s Country Inn. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Als er een zware storm over raast dreigt de opening van de B&B in het water te vallen. Krijgen ze de verbouwing op tijd af voor de opening?
Fun fact: Jenny wordt gespeeld door Lacey Chabert, die je misschien wel kent als Gretchen uit Mean Girls. In plaats van een verwende tiener speelt ze nu een hardwerkende vrouw!

Nieuwe start nieuwe kansen - Autumn Stables

Autumn Stables
In Autumn Stables leert Autumn hoe je verder moet met je leven na het overlijden van je man. Ze hebben samen een een paardenranch gekocht waar ze paarden houden, maar na zijn plotselinge dood zijn het huis en de ranch te groot voor haar geworden, daarbij kan ze de hypotheek ook niet in haar eentje betalen. Met pijn in haar hart besluit ze de ranch te verkopen aan de knappe timmerman Jake. Hij belooft weinig aan het landgoed te gaan veranderen en Autumn heeft er een goed gevoel bij, totdat ze erachter komt dat hij hele andere plannen heeft met de ranch. Kan hij haar vertrouwen toch weer terugwinnen?

Love, Again
Chloe en David hebben huwelijksproblemen en staan op het punt om te gaan scheiden. Ze besluiten dat nog even geheim te houden, aangezien ze druk bezig zijn met de planning voor het huwelijk van hun dochter! En dat willen ze niet verpesten. Als ze samenwerken aan de voorbereidingen twijfelen ze of ze hun huwelijk niet te snel hebben opgegeven. Is het misschien toch de moeite waard om het te redden? Voor hun dochter zal het hoe dan ook de mooiste dag van haar leven worden.


Wil je meer? Kijk hier nog meer films over opnieuw beginnen!

Heb je nog geen abonnement op WithLove?
Probeer WithLove nu gratis.

Press ESC to close