Doe de WithLove Food Quiz

  • 21 april 2021

Zin in een romantische film, maar weet je niet welke je wil kijken? Vertel ons jouw favoriete snack en wij vertellen je welke film je moet kijken!

Wat is jouw favoriete snack?

Food Quiz
Diagnosis Delicious

Diagnosis Delicious

Zet je bakje chips maar klaar! Onze kijktip voor jou is Diagnosis Delicious. Cardiologe Nina heeft helemaal niks met koken. Maar haar baas wil dat ze meer leert over gezond eten en stuurt haar naar de kookles van de zeer getalenteerde chef-kok Dave. Nina heeft er helemaal geen zin in en Dave vindt haar houding maar arrogant. Maar misschien hebben ze toch meer gemeen dan dat ze dachten…
Eat, Drink and be Married

Zet je chocola maar klaar! Onze kijktip voor jou is Eat, Drink and be Married. Voor Jess en Max lijkt hun trouwdag niet door te gaan. Ze worden gek van het geregel en blazen het feest af. Maar Max' broer laat het er niet bij zitten en schakelt de hulp in van weddingplanner Billie. Kunnen ze samen de bruiloft redden?
Love on the Rise

Love on the Rise

Zet de cupcakes maar klaar! Onze kijktip voor jou is Love on the Rise. Bakker Victoria maakt de mooiste taarten voor de fancy feestjes van de upper class. Bij het bezorgen van een bruidstaart, ziet ze de rijke, begeerde bachelor Jacob per ongeluk aan voor een ober. Oeps! Gelukkig hebben de twee een bijzondere klik. Maar Victoria weet nog niet dat zijn familiebedrijf haar geliefde bakkerij wil slopen.
Cooking with Love

Cooking with Love

Zet de koekjes maar klaar! Onze kijktip voor jou is Cooking with Love. Kelly is de producer van een kookprogramma voor kinderen. Maar als de presentator plots uitvalt, wordt hij vervangen door Stephen, een super arrogante chefkok. Kan Kelly de show redden of loopt alles in de soep?
Coffee Shop

Coffee Shop

Zet de nootjes maar klaar! Onze kijktip voor jou is Coffee Shop. Donovan heeft een schattig café, maar ze kan maar moeilijk het hoofd boven water houden. Kan een oude liefde haar een helpende hand bieden? Of is het de New Yorkse schrijver Ben die haar écht gelukkig kan maken?
Gourmet Detective Mysteries: Eat, Drink and be Buried

Zet je popcorn maar klaar! Onze kijktip voor jou is Gourmet Detective Mysteries: Eat, Drink and be Buried. Food expert Henry en detective Maggie slaan nogmaals de handen ineen om een mysterie op te lossen. Henry helpt bij het organiseren van een jaarlijks galadiner, als plots een van de gasten overlijdt. Henry en Maggie duiken meteen samen in deze zaak, maar die lijkt steeds ingewikkelder te worden...

Press ESC to close