Sun, Sea & WithLove

  • 16 juli 2021

Romantische zonsondergang, sexy hunks en heel veel zomerliefdes: op WithLove is de zomer begonnen! Pak er een zomerse cocktail bij, ga er lekker voor zitten en maak jouw zomeravonden nog zwoeler met deze topfilms.

Sun, Sea & WithLove - The Beach House

The Beach House
Cara heeft jaren geleden haar familie achter zich gelaten voor een carrière in de grote stad. Als ze haar baan in Chicago kwijt raakt, keert ze terug naar de plek waar ze vandaan komt. Tot grote vreugde van haar moeder Lovie, gespeeld door Andie MacDowell, die we kennen van Cedar’s Cove. Cara helpt haar met het opknappen van het familie strandhuis. Dan komt ze haar jeugdliefde Brett weer tegen, die gespeeld wordt door niemand minder dan hunk Chad Michael Murray! Zouden Cara en Brett na al die jaren nog steeds zo goed bij elkaar passen?

Sun, Sea & WithLove - A Country Romance

A Country Romance
Sarah heeft een succesvolle carrière en staat op het punt om een grote promotie binnen te slepen. Als haar vader haar om hulp vraagt bij de verkoop van de familie wijngaard, gaat ze terug naar haar geboorteplaats. Ze heeft helemaal geen verstand van het leven op een boerderij, oogsten en het maken van wijn. Gelukkig kan ze rekenen op de hulp van de knappe buurman Gabe en zijn lieve nichtje. Terwijl ze elkaar helpen, begint ze Gabe steeds leuker te vinden. Wil ze nog wel terug om haar carrière na te jagen? Of maakt het leven op het platteland haar veel gelukkiger?

Sun, Sea & WithLove - Love at the Shore

Love at the Shore
Single mom Jenna is een succesvolle schrijfster. Haar uitgeverij verwacht op korte termijn weer een nieuw boek van haar, dus Jenna besluit om er even tussenuit te gaan met haar kinderen, in de hoop inspiratie op te doen. Ze verblijven in een huisje aan het strand, ideaal voor de kinderen! Zeker als ze hun buurman Lucas ontmoeten. De kinderen kunnen het onwijs goed met hem vinden, in tegenstelling tot Jenna. Ze ergert zich rot aan zijn levensstijl en hij zorgt voor afleiding die ze met de deadline van haar boek absoluut niet kan gebruiken. Maar naarmate ze hem iets beter leert kennen, blijkt hij misschien toch niet zo vervelend te zijn als ze dacht.

Sun, Sea & WithLove - Summer Love

Summer Love
Na het overlijden van haar man probeert Maya haar leven weer op te pakken: ze gaat terug naar school en krijgt een stage aangeboden bij een succesvol techbedrijf dat apps ontwikkelt. Ze trekt direct de de aandacht van de twee managers, die nogal verschillend zijn van elkaar. Als haar idee voor een nieuwe app door iemand wordt gestolen, weet ze niet meer wie ze kan vertrouwen. Zou Maya de liefde ooit weer kunnen vinden?

Sun, Sea & WithLove - Sailing Into Love

Sailing Into Love
Claire leidt nogal een druk leven: ze is biologielerares én ze is deze zomer gevraagd als bruidsmeisje door maar liefst drie vriendinnen. Als ze op een dag haar leerlingen meeneemt op excursie naar het nabijgelegen Blue Island, komt ze erachter dat het eiland te koop staat en dat er plannen zijn om er een hotel te gaan bouwen. En alsof ze het nog niet druk genoeg heeft, strijdt ze ervoor om die plannen te stoppen en het eiland te behouden zoals het is. Gelukkig kan ze daarbij rekenen op de hulp van de knappe kapitein Tom!

Sun, Sea & WithLove - Love at Sea

Love at Sea
Evenementenplanner Olivia krijgt de bijzondere kans om een groot evenement te organiseren op een luxe cruiseschip. Aan boord ontmoet ze de charmante Tony, die proefdraait als Cruise Director. Ze komen er al gauw achter dat ze zullen moeten samenwerken om hun doel te behalen en de cruise vlekkeloos te laten verlopen. Maar dan gebeurt er ook iets wat je niet kunt plannen…


Bekijk hier een overzicht van alle zomerfilms op WithLove.

Nog geen abonnement op WithLove? Probeer nu gratis.

Press ESC to close