Hometown Love in augustus

  • 5 augustus 2021

Augustus staat bij WithLove in het teken van Hometown Love! Met prachtige films over vrouwen die terugkeren naar hun geboorteplaats en daar oude liefdes weer tegenkomen. En daar ontdekken ze wat er nou écht belangrijk is in het leven. We tippen de mooiste Hometown Love films voor je!

Hometown Love in augustus - Harvest Love

Harvest Love
Harvest Love gaat over Luna die chirurg is, weduwe en alleenstaande moeder van de 8-jarige Andy. Omdat ze altijd maar druk is, wil ze wat meer tijd voor hem vrijmaken. Ze besluit op vakantie te gaan naar de perenboerderij van haar familie. Zowel Luna als Andy bloeien helemaal op in de natuurrijke omgeving en genieten volop. Zouden ze het stadsleven hiervoor kunnen opgeven? En hoe zit het met de charmante bioloog Will, en zijn toekomstplannen?

Moonlight in Vermont
Fiona is een succesvolle makelaar in New York, maar als ze gedumpt wordt door haar vriend Nate ziet ze het even niet meer zitten. Ze besluit om er even tussenuit te gaan en vlucht naar de familieherberg in Vermont. Het is alleen lastig om tot rustig te komen als je kersverse ex ineens in de herberg opduikt! Zéker als hij zijn gloednieuwe vriendin ook nog eens heeft meegenomen. Fiona bedenkt een plan om hem jaloers te maken: ze vraagt de nieuwe chef-kok Derek om haar vriendje te spelen. Dat ziet hij eigenlijk helemaal niet zitten, totdat ze hem ervan overtuigt en er een win-winsituatie van weet te maken.

Hometown Love in augustus - Love in Design

Love in Design
In Love in Design wordt Hannah voor werk teruggestuurd naar haar roots. Ze maakt een televisieprogramma waarin ze huizen een volledig nieuwe inrichting geeft en krijgt nu de taak om een historisch landhuis in haar geboorteplaats New England te renoveren. Eenmaal daar komt ze erachter dat ze moet samenwerken haar oude vlam Jeff, en dat terwijl ze allebei een totaal andere visie hebben. Kan de liefde ze weer op één lijn brengen?

Love, Take Two
Lily is producer van een bruiloft realityshow en voor de opnames is ze weer even terug in haar oude studentenstad. Daar ontdekt ze dat haar knappe ex Scott op het punt staat om te gaan trouwen. En laat hij nou ook nét gecast zijn als bruidegom voor haar show… Alle gevoelens voor Scott komen weer naar boven. Ze zullen nu allebei moeten beslissen wat hen écht gelukkig maakt.

Hometown Love in augustus - Love, Take Two

When Sparks Fly
De jonge journaliste Amy is niet zo blij met haar leven in de grote stad als ze had gehoopt, en dat kan je terugzien in haar werk. Ze moet een belangrijk artikel schrijven voor 4th of July (Onafhankelijkheidsdag) en wordt teruggestuurd naar haar geboorteplaats. Daar kondigt haar beste vriendin Sammie aan te gaan trouwen! Alleen… ze gaat trouwen met Amy’s ex-vriendje Hank. En voor ze het weet komen de gevoelens voor hem weer naar boven. Zullen de vonken toch weer overslaan? Je ziet het in When Sparks Fly, met in de hoofdrol niemand minder dan Meghan Markle!

A Feeling of Home
De ambitieuze Abby host haar eigen webserie in New England, maar ze komt eigenlijk uit Texas, alleen probeert ze dat juist te verbergen. Om haar vader te helpen keert ze toch terug naar zijn ranch in Texas, waar ze er tot haar grote verbazing achter komt dat haar oude vriendje Ryan nu de manager is. De gevoelens komen al gauw weer naar boven. Abby zal moeten kiezen: gaat ze voorgoed terug naar haar roots of kiest ze ervoor om haar carrière na te jagen in New England?

Hometown Love in augustus - A Feeling of Home


Zin in meer Hometown Love films? Bekijk ze hier allemaal!

Hometown Love in augustus

Press ESC to close