Top 5 best bekeken WithLove films van dit moment

  • 10 september 2021

Benieuwd wat andere WithLove fans kijken? Speciaal voor jou hebben wij onze top 5 best bekeken WithLove films van dit moment even op een rijtje gezet. Het draait bij ons natuurlijk allemaal om romantiek en ook deze films druipen van de liefde. Dus pak je dekentje en een kop thee en ga er goed voor zitten, want deze films moet je echt kijken!

Top 5 best bekeken WithLove films van dit moment - Royally Ever After

Royally Ever After
Zou jij ook met een prins willen trouwen? Lerares Sara wordt door haar vriend Danny ten huwelijk gevraagd, en dan blijkt hij een echte prins te zijn! Om met Sara te kunnen trouwen hebben ze de goedkeuring van zijn afkeurende ouders nodig. Sara moet nu leren de perfecte prinses te zijn. Maar met alle regels en voorschriften vindt zij het best lastig zich aan te passen aan de koninklijke levensstijl. Zal het Sara lukken om een echte royal te worden, of gaat zij toch liever terug naar haar normale leven?

Top 5 best bekeken WithLove films van dit moment - Love's Last Resort

Love’s Last Resort
Na het stranden van Chloe’s relatie van tien jaar besluit Chloe om even bij te komen in een prachtig vakantieresort. Maar bij aankomst ziet ze haar ex Eric met zijn, plottwist, kersverse verloofde! Om Eric jaloers te maken doet Chloe alsof zij een relatie heeft met de knappe resortmanager Hunter. Zal er iets opbloeien tussen hen of blijft Chloe vast in haar verleden met Eric..?

Top 5 best bekeken WithLove films van dit moment - Autumn Stables

Autumn Stables
Wat zou jij doen na het verlies van een geliefde? Autumn is haar man verloren en zit nu in haar eentje opgezadeld met hun grote paardenranch. Ze besluit de ranch te verkopen en de knappe timmerman Jake heeft interesse. Jake belooft Autumn om zo min mogelijk te veranderen aan haar geliefde ranch. Als de twee meer tijd met elkaar doorbrengen blijkt Jake toch iets te verbergen…

Top 5 best bekeken WithLove films van dit moment - Frozen in Love

Frozen in Love
Mary heeft haar eigen boekenwinkel, maar kampt met financiële problemen. Adam is een professionele hockeyspeler, maar lijdt onder een slecht imago. Zij zijn elkaars totale tegenpolen, maar kunnen elkaars hulp toch goed gebruiken. De samenwerking loopt in het begin nog een beetje stroef. Maar naarmate ze meer tijd samen doorbrengen, komen zij erachter dat ze toch meer gemeen hebben dan ze dachten.

Top 5 best bekeken WithLove films van dit moment - Accidentally Engaged

Accidentally Engaged
Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het is om te daten met een celebrity? Het overkomt serveerster Clarissa per ongeluk. Na een gelekte paparazzi-foto lijkt het net alsof zij een relatie heeft met de sexy acteur Chas. Zij kunnen allebei wel een neprelatie gebruiken en besluiten het spelletje mee te spelen. Maar dan beginnen zij echt gevoelens voor elkaar te krijgen…


Heb je nog geen abonnement op WithLove? Probeer nu gratis!

Dit is de Top 5 best bekeken WithLove films van dit moment!
Kijk hier voor nog meer favorieten van WithLove fans. ❤

Press ESC to close