5 films en series om te kijken terwijl je op Heartland wacht

  • 15 oktober 2021

Seizoen 12 van Heartland was maar een kort seizoen en is dus eerder afgelopen dan je gewend bent. Het is nog heel even wachten tot november op seizoen 13, maar in de tussentijd zijn er genoeg andere films en series om je mee te vermaken. Wat dacht je van een andere serie over een ranch? Of een film waar Amber Marshall (Amy) ook in speelt? Lees snel onze tips: 5 films en series om te kijken terwijl je op Heartland wacht!

5 films en series om te kijken terwijl je op Heartland wacht - Wild Roses

Wild Roses

Wild Roses is een spannende en romantische serie over cowboys en cowgirls. De serie draait om moeder Maggie en haar drie dochters Kate, Lucy en Charlotte die de Henry familie vormen. Ze gaan de strijd aan met hun buren, de McGregor familie. Die willen namelijk een stuk land van de Henry’s terugnemen, omdat het ooit van hun was. De families hadden ooit een hechte band, maar die wordt nu op scherp gezet wanneer de Henry’s moeten vechten voor hun land en de ranch. Benieuwd naar deze serie? Lees hier alles over Wild Roses.

5 films en series om te kijken terwijl je op Heartland wacht - Cedar Cove

Cedar Cove

Rechter Olivia (Andie MacDowell) is een alleenstaande moeder die onlangs een tragisch verlies heeft meegemaakt.  Ze ontmoet Jack (Dylan Neal), een nieuwe journalist in het stadje. Olivia heeft een druk leven en is een echt boegbeeld voor de community. Na een tragische gebeurtenis snakt ze naar een nieuwe liefde en geluk… Zou er tussen haar en Jack iets moois kunnen opbloeien? Lees hier alles over de Hallmark serie Cedar Cove.

5 films en series om te kijken terwijl je op Heartland wacht - Love in Harmony Valley

Love in Harmony Valley

In Love in Harmony Valley kan je een bekend gezicht spotten. Amber Marshall speelt namelijk de hoofdrol en die ken je natuurlijk als Amy van Heartland!  In deze film speelt ze de rol van Emma wiens beste vriendin Tracy een heftig ongeluk krijgt. Emma krijgt de schuld van Tracy’s broer Will en de situatie wordt alleen maar lastiger als Will Emma’s hulp nodig heeft bij het heropenen van een oude wijnmakerij. Kunnen ze ondanks de moeilijke situatie toch samenwerken?

5 films en series om te kijken terwijl je op Heartland wacht - Autumn Stables

Autumn Stables

Autumn komt na het overlijden van haar man voor een moeilijke keuze te staan. Ze moet beslissen of ze de paardenranch die ze samen hadden gekocht moet verkopen. De knappe timmerman Jake heeft interesse, maar moet wel beloven om niet te veel veranderingen aan te brengen. Maar kan hij dit wel waarmaken?  Naarmate Autumn meer tijd met Jake doorbrengt krijgt ze gevoelens voor hem, maar dan komt ze erachter wat zijn ware intenties zijn…

5 films en series om te kijken terwijl je op Heartland wacht - A horse called hope

A Horse called Hope

De opstandige puber Lizzy wordt door haar ouders naar de paardenranch van haar oma gestuurd. Hier wordt ze helemaal verliefd op een paard genaamd Hope. Als ze erachter komt dat het niet zo goed gaat met de ranch en haar oma deze dreigt kwijt te raken, besluit ze haar te helpen. Ze is vastbesloten er alles aan te doen om de ranch en haar geliefde paard te redden.

Seizoen 13 van Heartland kijk je vanaf november op WithLove.


Heb je nog geen abonnement op WithLove? Probeer nu gratis!

Kijk ook deze films en series als je van Heartland houdt!

Press ESC to close