WithLove’s Halloween pumpkin party

  • 26 oktober 2021

Het is bijna Halloween en ook al is het niet echt een Nederlands feest, is het de laatste jaren toch steeds populairder geworden. Steeds vaker zie je de uitgesneden pompoenen voor de deuren staan en ook Halloween feestjes worden veel gegeven. Daarom hebben wij voor Halloween een paar must-see films en series met een Halloween vibe voor je uitgekozen. Dus klaar om een beetje spooky te doen met WithLove? We noemen het een WithLove pumpkin party en die gaat nu van start!

WithLove’s Halloween pumpkin party  - October Kiss

Romantische Halloween met October Kiss

Dit is een echte Halloween film! En dan bedoel ik niet dat het een enge of spannende film is, maar het is échte WithLove film die zich afspeelt tijdens Halloween. In October Kiss weet Poppy nou niet goed waar ze heen wil met haar carrière. Ze besluit om tijdelijk als nanny aan de slag te gaan voor weduwnaar en workaholic Ryan zijn twee kinderen. Halloween nadert en Poppy besluit om de kinderen helemaal Halloween-ready te maken. Ondertussen probeert ze de kinderen te leren wat er echt toe doet in het leven en probeert ze Ryan meer tijd met hen door te laten brengen. Ryan begint helemaal op te bloeien, en ondertussen groeit hij ook steeds meer naar Poppy toe… 

WithLove’s Halloween pumpkin party - Good Witch

The Good Witch filmserie

In deze filmserie van 4 films, kom je echt in een magische sfeer. Perfect voor Halloween dus! In The Good Witch gaat het om Cassie die nogal ongebruikelijke gaves heeft, zo kan ze bijvoorbeeld met dieren praten. Het dorp denkt dan ook dat ze wel eens een heks zou kunnen zijn… Cassie is verloofd met de heldhaftige politieagent Jake, en samen beleven ze een reeks magische dingen. 

WithLove’s Halloween pumpkin party - Aurora

Op speurtocht met Aurora Teagarden

Halloween hoeft niet altijd eng te zijn, een spannende mystery past ook helemaal bij Halloween. In onze nieuwe mystery serie volgen we bibliothecaresse Aurora die een echte speurneus is. Ze heeft haar eigen “Real Murders” hobbygroep waarmee zij echte misdaden en mysteries oplost. Aurora heeft de gave om altijd betrokken te raken bij de misdaden en wil maar al te graag de mysteries oplossen. Dit kan haar vaak in gevaar brengen, maar hier deinst ze niet voor terug. De mannen in haar leven proberen haar te  beschermen, maar heeft ze die hulp wel nodig?

WithLove’s Halloween pumpkin party - Mystery101

Mysteries oplossen in Mystery 101

Deze spannende mystery serie gaat over professor Amy en politieagent Travis. Amy is dol op mysteries en geeft hier ook les in. Als de mensen om haar heen in gevaar komen besluit ze zelf de mysteries op te lossen en achter de dader aan te gaan. Dit tot ongenoegen van Travis natuurlijk, maar hij blijkt Amy’s hulp uiteindelijk toch goed te kunnen gebruiken. Samen zijn ze een geweldig team en misschien wel meer dan dat… 

WithLove’s Halloween pumpkin party

Heb je nog geen abonnement op WithLove? Probeer nu gratis!

Press ESC to close