Bakken met WithLove: dit zijn onze lekkerste films

  • 3 november 2021

Een prachtige bruidstaart, of heerlijke cupcakes… Heb jij ook wel eens dat je een film kijkt en alleen maar lekkere dingen voorbij ziet komen? Op WithLove staan genoeg lekkere films om bij weg te zwijmelen. Wat dacht je van deze heerlijke films?

Truly, Madly, Sweetly

De carri√®res van Natalie en Eric staan allebei stil, totdat ze samen een deel van de bakkerij van de tante van Eric erven. Dit vervallen bakkerijtje kan wel een opknapbeurt gebruiken dus Eric en Natalie moeten aan de slag! Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan… En het wordt nog ingewikkelder als ze gevoelens voor elkaar beginnen te krijgen…

Love by Chance

Bakster Claire is erg ambitieus, altijd druk en tot haar moeders grootste ergernis; single. En dus besluit haar moeder om Claire een handje te helpen door haar stiekem te koppelen met de knappe dokter Eric. Wanneer Eric en Claire elkaar ontmoeten vliegen de vonken er van af. Maar zal dit nog steeds het geval zijn als Claire achter het geheim komt?

Love is a Piece of Cake

Jessie runt de bakkerij van haar oma en krijgt de opdracht om een bruidstaart te maken. Dit keer voor de beroemde kledingontwerper Suzanne, die haar knappe broer Aidan heeft gevraagd om te helpen kiezen. Al snel kunnen Jessie en Aidan het erg goed met elkaar vinden… Maar dan dreigt iemand haar gebouw te kopen en moet Jessie haar zaak zien te redden. Heeft hunk Aidan hier iets mee te maken hebben…?

The Sweeter Side of Life

Wat als je totaal onverwachts wordt gedumpt? Na een break-up raakt Desiree haar luxe leventje kwijt. Ze verhuist van het grote 5th Avenue terug naar haar vaders huis in een klein dorpje in New Jersey. Hier ontdekt ze haar liefde en talent voor bakken. Vol goede moed gaat ze aan de slag met het bakken van cupcakes in haar vaders bakkerij. Zal ze zich volledig storten op haar liefde voor cupcakes, of zal zich ook een andere nieuwe liefde voordoen?

Love on the Rise

Terwijl bakker Victoria een taart komt afleveren bij een luxe evenement, ziet ze de rijke knappe vrijgezel Jake aan voor een ober. Ze valt als een blok voor hem. Maar wat Victoria niet weet, is dat het bedrijf van Jake’s familie haar bakkerij uit het gebouw probeert te zetten! Zal het Victoria lukken om haar bakkerij te redden? En hoe zal dit tussen haar en Jake aflopen…?


Heb je nog geen abonnement op WithLove? Probeer nu gratis!

Proef hier nog meer heerlijke films!

Press ESC to close